Jakie całkowicie bezpłatne konto

Zgodnie z nazwą, wszystko co tylko wpadnie Wam do głowy, niekoniecznie związane z MINI.

Moderator: flapjck1

darak
WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
Posiadane auto:

Jakie całkowicie bezpłatne konto

Post autor: darak »

Mam obecnie konto w banku pekao ale ostatnio znacznie mi podnieśli opłaty tak więc szukam jakiegoś innego lepszego, bezpłatnego konta. Dodam,że nie bardzo chciałbym zakładać w mbanku bo żona ma tam konto i srednio się je obsługuje.Może jakiś inny bank również ma darmową obsługę ?
Arafat
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Re: Jakie całkowicie bezpłatne konto

Post autor: Arafat »

zostan w pekao tylko zmien rodzaj konta
Arafat
Awatar użytkownika
Bzyq
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: MC R50

Post autor: Bzyq »

W bzwbk jest konto godne polecenia i tam jest wszystko darmowe pod warunkiem, że nie masz karty - to wcale nie takie uciążliwe bo w aplikacji mobilnej masz opcje wypłaty blik.
Bzyku
Malajka
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

Post autor: Malajka »

Ja szczerze to nie wyobrażam sobie konta bez karty . Jak w takim przypadku wypłacasz kasę z bankomatu? Przecież nie wszędzie można zapłacić albo telefonem albo kartą. Czasami trzeba mieć przy sobie gotówkę ( aby na przykład kupić sobie loda na mieście). Niezłe obecnie jest cool konto w banku BPH. Jest na nim wszystko darmowe.
darak
Posiadane auto:

Ja również wolałbym konto z kartą. Nawet jeśli trzeba byłoby za nią płacić ( wolałbym oczywiście za nic nie płacić). W pekao chyba wszystkie konta mają opłaty z tego co patrzyłem.Denerwuje mnie również to,ze w przypadku mojego konta mogę wypłacać pieniądze jedynie z bankomatów pekao. Jak jestem na przykład w innym mieście i muszę wypłacić pieniądze to może być kłopotliwe bo tych bankomatów to nie mają za dużo.
Malajka
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

Możesz za darmo wypłacać obecnie pieniądze z bankomatów euronetu oraz z bankomatów banku BPH. Jeśli chodzi o mnie to moim zdaniem jest to w zupełności wystarczające szczególnie,że bankomatów euronetu jest w całej Polsce kilka tysięcy oraz znajdują się praktycznie w każdym supermarkecie .
darak
Posiadane auto:

Możesz dać tutaj więcej szczegółów na temat tego konta?
Awatar użytkownika
Bzyq
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: MC R50

Post autor: Bzyq »

Malajka pisze:Ja szczerze to nie wyobrażam sobie konta bez karty . Jak w takim przypadku wypłacasz kasę z bankomatu? Przecież nie wszędzie można zapłacić albo telefonem albo kartą. Czasami trzeba mieć przy sobie gotówkę ( aby na przykład kupić sobie loda na mieście). Niezłe obecnie jest cool konto w banku BPH. Jest na nim wszystko darmowe.
No właśnie o tym pisałem - wypłacam z bankomatu za pomocą telefonu (blik), oczywiście jeszcze nie wszystkie bankomaty mają tą opcje ale to zawsze można sprawdzić w aplikacji mobilnej.
Wiadomo, że karta to karta i zawsze jak jest potrzeba to można wypłacić/zapłacić.
Bzyku
Awatar użytkownika
Rysiu007
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: Mini mk3, mini Clubman 1972

Post autor: Rysiu007 »

Konto w bzwbk jest darmowe, a za karte kasuja sobie 7 ziko na miesiac , ale nie trzeba jej brac.
I USED TO BE A PEOPLE PERSON but people ruined that for me
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

Malajka pisze:Możesz za darmo wypłacać obecnie pieniądze z bankomatów euronetu oraz z bankomatów banku BPH. Jeśli chodzi o mnie to moim zdaniem jest to w zupełności wystarczające szczególnie,że bankomatów euronetu jest w całej Polsce kilka tysięcy oraz znajdują się praktycznie w każdym supermarkecie .
jezeli mowa o pekao to wprowadzili bodajze od 1.04 oplate za euronety w kwocie 1,49 bodajze

chujki zlodziejki :(
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Malajka
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

Nie, nie. Ja pisze tutaj o koncie w banku BPH . Konkretnie COOL Konto.Jest tam obecnie darmowe wybieranie kasy z bankomatów euronetu oraz z bankomatów samej sieci. Tutaj masz szczegóły konta:
http://www.comperia.pl/szczegoly-konta- ... konto.html
ODPOWIEDZ