Czerwona kontrolka ciśnienia w oponach :D
Re: Czerwona kontrolka ciśnienia w oponach :D
Napiszcie proszę jak wyłączyć tą doprowadzającą mnie do szału czerwoną kontrolkę! Mini 2009, nie ma niestety tego pstrykacza przy ręcznym. Cisnienie opon jest teraz ok, kilka dni temu złapałam gumę. Jestem tu świerza, wyczytałam na forum żeby ją zresetować ale nie wiem jak...Wielkie dzieki za pomoc
na youtub masz filmik jak to zrobić za pomoca komputera pokładowego
Nie mogę tego znaleźć. Proszę o link. Dzieki z góryGrzegorz77 pisze:na youtub masz filmik jak to zrobić za pomoca komputera pokładowego
https://www.youtube.com/watch?v=fwaI2Ki ... re=related
lub wpisz reset tire pressure mini albo reset flat tire monitor mini
lub wpisz reset tire pressure mini albo reset flat tire monitor mini
Dlaczego w wersji angielskiej...[scroll]
Nie łapię tego czy jak złapię setinfo nacisnąć na dłużej wtedy samo będzie przeskakiwać dalej?
aż pojawi się ten reset..? Mój angielski nie pozwala mi tego rozszyfrować a nie chciałabym czegoś tam poprzestawiać...
Dzięki Grzegorzu za pomoc i proszę o więcej...[/scroll]
Nie łapię tego czy jak złapię setinfo nacisnąć na dłużej wtedy samo będzie przeskakiwać dalej?
aż pojawi się ten reset..? Mój angielski nie pozwala mi tego rozszyfrować a nie chciałabym czegoś tam poprzestawiać...
Dzięki Grzegorzu za pomoc i proszę o więcej...[/scroll]
Oj jaki latający, cholera co ja tu kliknęłam... przepraszam
Dzięki Grzegorzu za pomoc i proszę o więcej...
Dzięki Grzegorzu za pomoc i proszę o więcej...
Przetrzymaj wejdź w edycje i potem przyciskajac zmieniasz co edytujesz aż dojdziesz do flat monitor przytrzymaj chwile aż sie zresetuje i koniec
Czy przy na odczyt ciśnienia w oponach , ma wpływ ich rodzaj?
Tzn nie mam opon typu flat tire, tylko zwykłe.
Jutro spróbuję resetu, i posprawdzam jeszcze raz ciśnienie w kołach.
Tzn nie mam opon typu flat tire, tylko zwykłe.
Jutro spróbuję resetu, i posprawdzam jeszcze raz ciśnienie w kołach.