potrzebuję specyficznych zdjęć Mini w wysokiej rozdział

Wszystko o klasycznych Mini.

Moderator: flapjck1

Rysiek

potrzebuję specyficznych zdjęć Mini w wysokiej rozdział

Post autor: Rysiek »

witam,

jak glosi moj sig, zaczelismy z Sadamem taki tam maly ;) projekcik, ktory mam nadzieje za max 2 lata bedzie slawny nie tylko wsrod posiadaczy Mini :)

w zwiazu z projektowaniem wielu zmian, a beda one calkowite w moim Mini praktycznie wszystkiego, potrzebuje dla grafika robiacego mi propozycje wizualizacji, a nie moge znalezc na necie:

- 3 zdjec Mini dokladnie z przodu, z tylu i z boku, ale w wysokiej rozdzielczosci, przynajmniej 800x600, ale lepiej jeszcze wieksze, zdjecia tez musza byc Mini po tuningu troche chociaz wizualnym, chodzi o poszerzone blotniki chociaz, a jakby mialy jakies body kiti Zeemaxa czy cos podobnego to by bylo pieknie

- co najmniej po 1 zdjęciu 2 wersji srodka Mini - zrobionego w stylu rajdowym, goła blacha, klatka, przelaczniki, zegary, aluminiowa deska, kubełki, oraz druga wersja lux, obszyte skora siedzenia, deska obszyta w kolorze skór, miekko maybachowo ;) takze w wysokiej rozdzielczosci

jesli wy nie macie takich to kto? ;) bede naprawde wdzieczny za takie fotki lub namiary na nie
Awatar użytkownika
Saint
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Re: potrzebuję specyficznych zdjęć Mini w wysokiej rozdział

Post autor: Saint »

yyy.... Google.com ? kilogramy MiniMagazine od Sadama czy innych maniaków z Wrocka?
Zawodowy Szyderca
Rysiek

Google to ja, mam firme zajmujaca sie pozycjonowaniem i wspolpraca z Google wiec dzieki za taka podpowiedz ;) niestety nie znalazlem tego co napisalem, ze potrzebuje w nich, od Adama wszystkie magazyny juz znam na pamiec, ale nie mam skanera, jesli umiesz pomoc pliz pomoz, jesli nie pliz pozwol innym w ciszy ok? dzieki :)
Awatar użytkownika
Saint
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Saint »

To zobacz sobie na stronke Minifinity.com jest dział z samochodami klubowiczów, bardzo zróżnicowane galerie, praktycznie pełen przekrój, ja inspiracje w dużej mierze czerpałem stamtąd, więc wnioskuje że i Ty znajdziesz kilka zdjęć miniaków które będą mieć coś co będzie Tobie odpowiadać. Tak myśle.
Pozdraiwam, Saint
Zawodowy Szyderca
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

rysiek: a kto odpowiada za pozycje hasla "ku...s" ??

:mrgreen:
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Rysiek

ekipa moderów z polskiego forum forum PIO (pozycjonowanie i optymalizacja) do ktorej oczywiscie naleze, ale cii ;) bo mnie kaczory, leppery itp dorwa, takie rzeczy na spocie tylko na zywo wole ;)

saint juz ide szukac na tej stronce dzieki

liczylem po prostu ze tutaj kazdy ma 4 giga takich fotek na dysku i wspomoze ;)
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

hmmm tak patrze wlasnie i widze ze klubowa tez dosc wysoko wisi :D
czy i w tym maczales palce??
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Rysiek

flapck: w temacie mini nie trzeba nic robic w google, konkurencja zadna, wiec wystarczy byle gdzie napisac jakis post na forum o tytule sensownym i potem jest na 1szym miejscu w google na hasla z tego tytułu, jesli forum jest dobrze zoptymalizowane, przyklad moj post o projekcie mini turbo jest na 1szym a nic go nie pozycjonowalem sam wskoczyl:

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=min ... Szukaj&lr=

Ulver: mam aparat, ale czy wiesz co to jest zdjecie w wysokiej rozdzielczosci, ktoro ma sluzyc do zdjecia z niego siatki do programu 3d, zeby mozna potem zrobic wizualizacje 3d? zdjecie aparatem i z gazety _nie nadaje sie_

czy naprawde nikt nie ma takich fotek na dysku miniaka? :o zdjec wnetrz nie ma nawet na tym minifinity.com wcale..
Rysiek

rozdzielczosc to nie wszystko, z gazety sie nie nadaje i juz szkoda tutaj i teraz czasu na tlumaczenie ;)

adama mini nie ma bodykitu, ani srodka zrobionego tak jak potrzebuje, no nic bede z gazet od adama kombinowal,

aa moze jego taty w koncu wyciagnie z garazu w weekend to tamtego obcykam juz ladnie wyglada fakt :) a wersje rally srodka podobno w najnowszym MiniMagu jest cacko to dzis zahacze widze o empik..
ODPOWIEDZ