Witam wszystkich.
W moim autku, tylna plastikowa pokrywa przednich foteli wygląda bardzo słabo. Jest cała porysowana i posiada kilka większych zadrapań. Ma ktoś pomysł co z nią zrobić? Szukać dobrej używki? Wypełnić ubytki i pomalować? Da się ten plastik zdjąć tak w ogóle?
R53 Tylna plastikowa pokrywa foteli przednich
Moderator: flapjck1
- Borówa
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R53 JCW
R53 Tylna plastikowa pokrywa foteli przednich
Ubezpieczenia komunikacyjne i inne. Korzystne ceny. Wiele Towarzystw Ubezpieczeniowych. 794411003
- Saguaro
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper R56 John Cooper Works
Re: R53 Tylna plastikowa pokrywa foteli przednich
też mam ten ból w R50 (dzieciak kopie) myślałem o plastidip ale to na krótką metę bo pewnie nie wytrzyma próby czasu. Więc pewnie demontaż i renowacja, tylko podbijam do tematu bo też nie wiem czy to jest demontowalneBorówa pisze:Witam wszystkich.
W moim autku, tylna plastikowa pokrywa przednich foteli wygląda bardzo słabo. Jest cała porysowana i posiada kilka większych zadrapań. Ma ktoś pomysł co z nią zrobić? Szukać dobrej używki? Wypełnić ubytki i pomalować? Da się ten plastik zdjąć tak w ogóle?
Był Mini Clubman S R55, Mini R52 S, jest Mini R56 JCW
Można to zdemontować. Trzyma się na tych dolnych "uszach" i czterech zatrzaskach które można łatwo uszkodzić, złamać przy demontażu.
- Załączniki
-
- fotel1.jpg (482.52 KiB) Przejrzano 397 razy
-
- fotel2.jpg (434.21 KiB) Przejrzano 397 razy
Ja bym szukał używki, nie powinno to kosztować więcej niż 30-50 złotych.
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper S park lane
Bezproblemowy demontaż niedawno wymieniałem jeden plastik.musiałem kupić dwa więc jeden mam do oddania 3 dyszki i koszt wysyłki lecz polecam odbiór osobisty.
Ten plastik jest bardzo podatny na uszkodzenia.
Ten plastik jest bardzo podatny na uszkodzenia.