Mini ucieczka płynu

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

szymek
Nowy
Nowy
Posiadane auto: Mini Cooper S r53

Re: Mini ucieczka płynu

Post autor: szymek »

Ja mam taki przypadek ze po zapaleniu auta gotuje mi sie w zbiorniczku i plyn znika ale rozebralem dziaisj fron i zauwazylem ze na chlodnicy przy wentylatorze jest niewiem jak fachowo nazwac taka cewka chodzby i byla przepalona i nie zalanczalo wiatraka na pierwszym biegu wiec planuje to wymienic i napisze czy pomoglo ale jestem przekonany na 100% ze bedzie ok.
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

jak gazuje plyn od razu po odpaleniu to uszczelka pod glowica zdechla
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
maniujr
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: był Cooper S R53 Aero LPG
Kontakt:

Post autor: maniujr »

szymek pisze:Ja mam taki przypadek ze po zapaleniu auta gotuje mi sie w zbiorniczku i plyn znika ale rozebralem dziaisj fron i zauwazylem ze na chlodnicy przy wentylatorze jest niewiem jak fachowo nazwac taka cewka chodzby i byla przepalona i nie zalanczalo wiatraka na pierwszym biegu wiec planuje to wymienic i napisze czy pomoglo ale jestem przekonany na 100% ze bedzie ok.
Temat ostatnio bardzo popularny. Są wątki w tym temacie. Na 99% to wina tego rezystora, ale pamiętaj o odpowietrzeniu układu...
szymek
Nowy
Nowy
Posiadane auto: Mini Cooper S r53

Post autor: szymek »

problem rozwiazany wlasnie wina czujnika przy wentylatorze teraz pora na nowy zbiorniczek i bedzie ok ;)
ODPOWIEDZ