Komputer
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini R50
Re: Komputer
Tacim, błagam czytajcie od początku.
Być może było tak jak piszesz tzn na pewno tak było bo taki wątek się pojawił ale w vin decoder wyświetla ze komputer jest
Pojadę do elektryka. Nie ma co gdybać.
Być może było tak jak piszesz tzn na pewno tak było bo taki wątek się pojawił ale w vin decoder wyświetla ze komputer jest
Jest w każdym, tyle że różni się funkcjami. Słusznie, do elektryka i się wyjaśni... aczkolwiek dla mnie wskazanie TEMP przesądza sprawę.Ppludrok pisze:Tacim, błagam czytajcie od początku.
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
A propos... jakby ktoś chciał zrobić wersję z bogatym OBC z wersji "bidul".
http://motoringfile.com/howto/OBC.PDF
http://motoringfile.com/howto/OBC.PDF
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini cooper s R53
zbigg ma racje my możemy sobie gdybać ale jak podłączysz i dalej nie będzie wiadomo to wróć i będziemy dalej coś wymyślać
-
- Swój Człowiek
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini cooper s R53
Wg mnie f56
-
- Swój Człowiek
No tak, racja.
Kupiłem wczoraj za groszę niesprawdzającymi w ogóle do czego. Po co mi to to niewiem Odruch.
4 boczki, kanapa, polka, i jeden fotel Może zamienię na coś do r50 albo pies będę na tym spal.
Kupiłem wczoraj za groszę niesprawdzającymi w ogóle do czego. Po co mi to to niewiem Odruch.
4 boczki, kanapa, polka, i jeden fotel Może zamienię na coś do r50 albo pies będę na tym spal.
-
- Wiarus
- Posiadane auto: Cooper S r56
Jak pies ma spać, to mogę przytulić fotel
Ja kiedyś kupiłem felgi z oponami od jednego pana z Wa-wy i w gratisie dostałem wsio do zmiany ze zwykłego na S. bo miał kaprys.
-
- Swój Człowiek
ożesz! niezły farcik
Ja dzisiaj posprawdzałem bezpieczniki. Jutro jadę do elektryka. Nie działa mi też zapalniczka (gniazdo jest OK) a także elektryczne poziomowanie jednego z reflektorów. Jak jest z podświetlaniem wnętrza w MINI po otwarciu drzwi? Mnie się podświetla pod nogami a to główne w podsufitce nie. To w podsufitce trzeba nacisnąć przycisk aby się zaświeciło. Ta szyba prawa podchodzi do góry zawsze ale niestety nachodzi minimalnie na uszczelkę ale się nie chowa. Brakuję jej jakiś 0,5cm. No i jestem umówiony na wymianę głośników i radia bo fabryczne jest słabe.
Ja dzisiaj posprawdzałem bezpieczniki. Jutro jadę do elektryka. Nie działa mi też zapalniczka (gniazdo jest OK) a także elektryczne poziomowanie jednego z reflektorów. Jak jest z podświetlaniem wnętrza w MINI po otwarciu drzwi? Mnie się podświetla pod nogami a to główne w podsufitce nie. To w podsufitce trzeba nacisnąć przycisk aby się zaświeciło. Ta szyba prawa podchodzi do góry zawsze ale niestety nachodzi minimalnie na uszczelkę ale się nie chowa. Brakuję jej jakiś 0,5cm. No i jestem umówiony na wymianę głośników i radia bo fabryczne jest słabe.
-
- Swój Człowiek
Komputer już działa chwilowe, średnie, zasięg i prędkość. Poprzedni właściciel mówił mi o wymianie licznika żale głównego a nie obrotomierza. Okazało się, ze trzeba było podpiąć pod komp, nacisnąć magiczny przycisk hehe, zapłacić 50 dych i komp działa