seria podstawowych pytań
Moderator: flapjck1
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: seria podstawowych pytań
ustalic ktory przekaznik startuje rozrusznikiem, potem ustalic czy sygnal zamkniecia przekaznika idzie bezposrednio ze stacyjki czy "przez cos"
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: classic x 2
Ta centralka x-safe jest w miniaku w którym jest problem ?
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
tak, i jak słychać na filmiku, który wrzuciłem (youtube) przy szybszym przekręceniu kluczykiem w stacyjce wydaje z siebie pisk, ale poprzedni właściciel nic nie wie o żadnym alarmie czy zabezpieczeniu w aucie
Honda > Mini
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: classic x 2
Z centralki wychodzą dwa osobne grubsze kable w jednym kolorze.Pójdź po nich do miejsca rozcięcia prawdopodobnie kabla rozrusznika i połącz oryginalne kable.Można też pójść na skróty i połączyć te dwa kabelki ze sobą tuż przy x-safe
- hello
- Wiarus
- Kontakt:
U mnie z tej centralki wychodzą 3 kable, jeden z wieloma wtykami, coś jak kabel zasilacza podłączany w komputerze do gniazda płyty głównej i 2 mniejsze. Nie umiałbym ich połączyć z obejściem centralki. Na jutro umówiłem elektryka, zobaczymy co wymyśli
Honda > Mini
- hello
- Wiarus
- Kontakt:
orientuje się ktoś jakie maksymalnie dystanse można włożyć żeby rozstaw był legalny, zakładając, że auto ma oryginalne 13" sportspack + oryginalne nadkola sportspack? zależy mi na maksymalnym poszerzeniu rozstawu, ale żeby nie wychodziło za obrys nadkola
Honda > Mini
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
z tylu chyba 2 cm mozesz dac zanim zaczna opony wystawac za nadkole, co do przodu - nie wypowiem sie, w hondzie musialbys pomierzyc ile mozesz dac, i to nie tylko na kolach na wprost ale tez przy skrecie, czy nie bedzie cos haczyc
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- hello
- Wiarus
- Kontakt:
dzięki. a tak orientacyjnie w normalnym miniaku bez modów silnika ile by było z przodu?
pytam bo na fb przeczytałem, że te ramy z miniteca zachowują oryginalny rozstaw z przodu
pytam bo na fb przeczytałem, że te ramy z miniteca zachowują oryginalny rozstaw z przodu
Honda > Mini