Czyli comonsterk pisze:stożek bezpośrednio na gażnik w moim przypadku niesprawdzał się

Moderator: flapjck1
Czyli comonsterk pisze:stożek bezpośrednio na gażnik w moim przypadku niesprawdzał się
albo masz rozrzad zle zlozony albo zaplon zle ustawiony, tak by mi sie wydawaloicemac pisze:j
mój problem (może to nie problem) jest taki, samochód pali bezproblemowo, trzyma bezproblemowo obroty, nie gaśnie, ale dopiero "zbiera się" porządnie od 2000rpm.
tak ma być, czy coś mam nie tak![]()
ale tak mam tylko na jedynceflapjck1 pisze:albo masz rozrzad zle zlozony albo zaplon zle ustawiony, tak by mi sie wydawaloicemac pisze:j
mój problem (może to nie problem) jest taki, samochód pali bezproblemowo, trzyma bezproblemowo obroty, nie gaśnie, ale dopiero "zbiera się" porządnie od 2000rpm.
icemac pisze:ale tak mam tylko na jedynceflapjck1 pisze:albo masz rozrzad zle zlozony albo zaplon zle ustawiony, tak by mi sie wydawaloicemac pisze:j
na pozostałych biegach staram sie nie schodzić poniżej 2k
może tak ma być, jak wpadnę do Sadama to mi naświetli bliżej sytuację![]()
Poniżej dwóch tysięcy to ciągną diesle, benzynowe silniki za takimi obrotami raczej nie przepadają.
P.S.
może przesadzam
Poniżej dwóch tysięcy to ciągną diesle, benzynowe silniki za takimi obrotami raczej nie przepadają.