Serwis Kraków

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

jkarB12

Serwis Kraków

Post autor: jkarB12 »

Witam po raz pierwszy i od razu pytanie do osób z małopolski. Czy w Krakowie lub w okolicy jest godny polecenia serwis dla Mini? Uprzedzam, że nie znalazłem info na forum. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
dawid
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Re: Serwis Kraków

Post autor: dawid »

pokaz swoje autko :)
Awatar użytkownika
Wojtello
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Wojtello »

Nie wiem, zapytaj na forum BMW :p he he he
tylko bez urazy :)
tess

Post autor: tess »

Witam
Ja robie przeglądy w Bawari-motors w Katowicach. W Krakowie chyba nie ma serwisu z autoryzacją, przynajmniej ja o takim nic nie wiem. Co do Katowic to nie mam do nich zastrzeżeń, ale nie miałem dotąd żadnych problemów, odpukać, tylko standardowe przeglądy.
Pozdrawiam
Wojtek
tess

Wojtello pisze:Nie wiem, zapytaj na forum BMW :p he he he
tylko bez urazy :)

Jak nie wiesz to się nie odzywaj i nie nabijaj sobie postów, czytaj ze zrozumieniem. Bez urazy
jkarB12

Czyli tak jak myslalem, w Krakowie ciezko z dobrym serwisem i najblizej Katowice :)
Natomiast chyba ze sprawdzeniem samego zawieszenia powinien chyba sobie poradzic jakikolwiek większy serwis np. typu FeuVert? Pozdrawiam wszystkich.
tess

Teoretycznie powinni sobie poradzić. Zależy co się dzieje?
jkarB12

Czasem mi cos stuknie w tylnym zawieszeniu (na wiekszych nierownosciach) i wolalbym wiedziec czy cos jest do wymiany czy nie.
tess

Jeśli stuki występują tylko sporadycznie, czyli nie zawsze na nierównościach, to będzie trochę zachodu żeby to zdiagnozować. Natomiast jeżeli występują zawsze na nierównościach to powinien sobie z tym poradzić każdy przeciętny serwis. Napisz jaka diagnoza po wizycie w serwisie.
Pozdrawiam
Wojtek
jkarB12

Okazalo sie ze uchwyty gumowe tylnego stabilizatora do wymiany. W sumie drobiazg :)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
dawid
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: dawid »

jkarB12 a zdradzisz jak wyglada Twoje autko? :)
PawcioCooper

Post autor: PawcioCooper »

No tak W Krakowie to zawieszenie leci szybko. Też robie przegląd zawieszenia ,żeby to jeszcze na gwarancji było wymienione. :)
jkarB12

Dokladnie. Ze wzgledu na stan dróg zastanawiam czy warto przechodzic na felgi 17 z 16-stek RunFlat... :neutral:
ODPOWIEDZ