Promocja MKP podczas IMM 2005

Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.

Moderator: flapjck1

Marcos

Promocja MKP podczas IMM 2005

Post autor: Marcos »

Witam
Wróciliśmy z Hiszpanii z kluczem do IMM 2006. :D
Chcę w tym miejscu bardzo serdecznie podziękować firmie "CRES" za profesjonalne przygotowanie promocji naszego Klubu do przyszłorocznego IMM 2006.
Przygotowane przez firmę gadżety z logiem Mini Klubu Polska i IMM 2006 - Cieniawa (foldery, czapeczki, koszulki, latawce, kubki, długopisy, prezentacje na CD, krówki zapakowane w specjalnie przygotowane papierki z logiem klubu i IMM'06,zegarki) promujące zarówno nasz Klub jak i Polskę jako kraj, w którym odbędzie się nasze IMM były na wysokim poziomie.
Dziękuję jednocześnie przedstawicielom naszego klubu, szczególnie Asi i Adamowi i Markowi za udostępnienie swojego mini do ekspozycji na stoisku oraz p. Iwonie z firmy CRES, za udział w promocji zaangażowanie i profesjonalizm. Dziękuję również Wojtkowi za udostępnienie własnego samochodu do przewiezienia do Hiszpanii wszystkiego co było niezbędne do stworzenia stoiska i miłej, sympatycznej atmosfery wokół niego.
Stoisko klubowe odwiedzane było z wielkim zainteresowaniem bardzo licznie przez uczestników IMM2005, co również świadczy o bardzo dobrym przygotowaniu do promocji. Otrzymaliśmy od organizatorów IMM'05 jako klub wyróżnienie za najlepsze stoisko klubowe. Potwierdza to jednocześnie słuszność współpracy przy organizacji "IMM 2006 - Cieniawa". Jeszcze raz wielkie serdeczne ukłony w stronę naszego partnera firmy CRES.
Załączniki
Plakietka którą uhonorowano nasz Klub za stoisko.
Plakietka którą uhonorowano nasz Klub za stoisko.
DSCF02368.jpg (37.88 KiB) Przejrzano 905 razy
Nasze stoisko.
Nasze stoisko.
DSCF00346.jpg (116.68 KiB) Przejrzano 905 razy
Marcos

Re: Promocja MKP podczas IMM 2005

Post autor: Marcos »

Witam
Galeria ze zdjęciami z IMM'05 pojawi się niebawem na klubowej www. Jest bardzo duzo zdjęć, trzeba je troszkę poprzebierać i wybrać te najciekawsze z blisko 1800 :shock: które zrobiłem, a inni też robili i myślę że swoje również będą chcieli umieścić w naszej galerii. :D Proszę o trochę cierpliwości.
Niejeden z nas

Post autor: Niejeden z nas »

chociaż krówkę plisss.... :lol:
august

Post autor: august »

Przyłączam się do podziękowań tym, którzy stoją za przygotowaniem naszego stoiska MKP/IMM2006 i gadżetów. Dużo pracy w przygotowanie odniosło znakomity efekt!!! Może na stonie IMM zamieścić fotki?
Pzdr / @ugust
tess

Post autor: tess »

Niejeden z nas pisze:chociaż krówkę plisss.... :lol:

Witam
Nie wybierasz się czasem do Krakowa,bo zostało jeszcze trochę krówek więc zapraszam
Pozdrawiam
Jerzy
Niejeden z nas

Post autor: Niejeden z nas »

o zdjęcie mi szło...o zdjęcie :) .... walczę z nałogiem ;)
ODPOWIEDZ