Witka. Zakładam ten temat bo kolega będzie coś takiego produkował.
Zapewne wielu z was ma jakąś wiedzę w temacie więc zachęcam do podzielenia się nią. Mini już czeka , silnik v-tec jest...pozostaje tylko przed pracą przeanalizować projekt. Osobiście jestem b.ciekaw co to wyjdzie...
O.K wiem,ze było tu wielu co to :"v-tec i och ! i ach i tam podobne srutututu..." Ale obiecałem popytać na forum w tej sprawie. Wiem że to nie takie proste i mam do sprawy dystans.
ps. osobiście namawiam go na gotowy kit. Może ktoś go załatwić ? i jakie koszta ?
nowa rama , grodzie ,hamulce , instalacja , wydech - wszystko custom - problemy z połączeniem mini - inna marka typu silnik połoski - połoski pasty itd
zeby zrobic miniaka z vtec-iem w 2 miesiace to podziwiam i to bardzo ambitny plan firmy zajmujace sie tym na codzien daja same sobie czasu ok 10 tygodni co do zabawy z robieniem jak kolega sam chce robic wozek pod sillnik i zawieche to dolozy do tego projektu albo klijet sie wycofa pozostaje jeszcze podstawowe pytanie jaki vtec b16a2 czy juz nowe z oznaczeniem chyba f bo cena rozni sie ok 1500 $ jak bedziesz mial pytania dzwon 501270088 jak moge chetnie pomoge
minivtec pisze:zeby zrobic miniaka z vtec-iem w 2 miesiace to podziwiam i to bardzo ambitny plan firmy zajmujace sie tym na codzien daja same sobie czasu ok 10 tygodni co do zabawy z robieniem jak kolega sam chce robic wozek pod sillnik i zawieche to dolozy do tego projektu albo klijet sie wycofa pozostaje jeszcze podstawowe pytanie jaki vtec b16a2 czy juz nowe z oznaczeniem chyba f bo cena rozni sie ok 1500 $ jak bedziesz mial pytania dzwon 501270088 jak moge chetnie pomoge
ale w firmach jest kilka projerktów jednoczesnie i praca 8 godzin bez weekendów