Szukam pomocy przy zakupie MINI

Wszystko o klasycznych Mini.

Moderator: flapjck1

futer_do_panter
WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
Posiadane auto:

Szukam pomocy przy zakupie MINI

Post autor: futer_do_panter »

Witam Szanownych Forumowiczów

Na autko choruje już ok. 10 lat, często były jednak inne priorytety, przeżywałem już okres kiedy wydawało mi się że za 5 tyś kupie Miniego w prawie idealnym stanie ;) - ( naiwność człowieka zakochanego w autku nie zna granic ), ale jakies pół roku temu nadejszła ta wiekopomna chwila kiedy decyzja ostateczna zapadła, od tego czasu kilka autek przeszło mi koło nosa, kilka okazało się niewypałami, zdarzyło się też takie na które wpłaciłem zaliczkę i ... nic ciągle nic
Codzienne przeglądanie allegro itp. a tu ciągle nic

Do konkretów
Jest Mini Cooper w Berlinie - rozmawiałem z właścicielem wszystko wydaje się OK
I tu prośba szukam osoby która byłaby skłonna podjechać tam ze mną - chodzi tu oczywiście o kogoś kto podejmie się próby oceny stanu faktycznego autka

Gwarantuje oczywiście transport + osobę ( siebie ) która przez całą drogę będzie z zachwytem wysłuchiwać wszelakich opowieści o MINI, oczywiście co do dalszych ofert jestem otwarty.
Ja jestem z okolic Katowic - oczywiście jestem w stanie gdziekolwiek w miarę po drodze podjechać
Wiem że prośba nietypowa ale no cóż .... raz kozie śmierć

Autko jest prawie dokładnie tym czego szukałem:
silnik 1.3, zielony, biały dach, dwa paski na masce, słoneczka, nieposzerzane nadkola, deska w drewnie, białe zegary, fotele skóra z logiem Mini Cooper, grill 8 listków, przeźroczyste klosze kierunkowskazów, dodatkowe reflektory ... i ten warrrkot ( już się nie mogę doczekać )

z góry dziękuje za pomoc - mam nadzieje że już niedługo będę mógł pełnoprawnie zapisać się do Klubu

pozdrawiam
Marcin
608 027 441
Awatar użytkownika
minimaniak
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
Kontakt:

Re: Szukam pomocy przy zakupie MINI

Post autor: minimaniak »

Dzwoń do mnie - ja jestem z Wrocławia - także byłoby po drodze :wink:
Pozdrawiam Adam

TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
ODPOWIEDZ