Witam Szanownych Forumowiczów
Na autko choruje już ok. 10 lat, często były jednak inne priorytety, przeżywałem już okres kiedy wydawało mi się że za 5 tyś kupie Miniego w prawie idealnym stanie - ( naiwność człowieka zakochanego w autku nie zna granic ), ale jakies pół roku temu nadejszła ta wiekopomna chwila kiedy decyzja ostateczna zapadła, od tego czasu kilka autek przeszło mi koło nosa, kilka okazało się niewypałami, zdarzyło się też takie na które wpłaciłem zaliczkę i ... nic ciągle nic
Codzienne przeglądanie allegro itp. a tu ciągle nic
Do konkretów
Jest Mini Cooper w Berlinie - rozmawiałem z właścicielem wszystko wydaje się OK
I tu prośba szukam osoby która byłaby skłonna podjechać tam ze mną - chodzi tu oczywiście o kogoś kto podejmie się próby oceny stanu faktycznego autka
Gwarantuje oczywiście transport + osobę ( siebie ) która przez całą drogę będzie z zachwytem wysłuchiwać wszelakich opowieści o MINI, oczywiście co do dalszych ofert jestem otwarty.
Ja jestem z okolic Katowic - oczywiście jestem w stanie gdziekolwiek w miarę po drodze podjechać
Wiem że prośba nietypowa ale no cóż .... raz kozie śmierć
Autko jest prawie dokładnie tym czego szukałem:
silnik 1.3, zielony, biały dach, dwa paski na masce, słoneczka, nieposzerzane nadkola, deska w drewnie, białe zegary, fotele skóra z logiem Mini Cooper, grill 8 listków, przeźroczyste klosze kierunkowskazów, dodatkowe reflektory ... i ten warrrkot ( już się nie mogę doczekać )
z góry dziękuje za pomoc - mam nadzieje że już niedługo będę mógł pełnoprawnie zapisać się do Klubu
pozdrawiam
Marcin
608 027 441
Szukam pomocy przy zakupie MINI
Moderator: flapjck1
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto:
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Re: Szukam pomocy przy zakupie MINI
Dzwoń do mnie - ja jestem z Wrocławia - także byłoby po drodze
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl