Jezdzi moze ktos na Yokohama A032 soft ?
Zastanawiam sie jak z ich trwaloscia w trakcie normalnego ( czyt. ulicznego) uzywania bez ekscesow typu palenie gum itd. innymi slowy grzeczna jazda
Bo wlasnie sobie kupilem komplet i nie wiem czy mozna na nich spoko smigac na codzien czy po 1000 km beda na smietnik
Bo zdania sa podzielone na ten temat jednak nie rozmawialem z nikim kto na nich jezdzil
Interesuja mnie spostrzezenia osob uzytkujacych te opony a nie domysly czy zaslychniete opowiastki z piekla rodem
Yokohama A032
Moderator: flapjck1
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: Yokohama A032
W zeszłym roku został mi udostępniony set na jeden wypad na Miedzianą Górę, po bodajze 3 przejechaniach wszystkich prób było widać które gumy były z przodu (a silnik 998 legitymujący się mocą 31 KM ). Jak chcesz, mogę Ci zrobić na tygodniu zdjęcia dla porównania.
Zawodowy Szyderca
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
saint wrzuć foty na forum - też z chęcią bym to zobaczył i myślę że reszta też
dzięki z góry
dzięki z góry
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
kowal pisze:Jezdzi moze ktos na Yokohama A032 soft ?
Zastanawiam sie jak z ich trwaloscia w trakcie normalnego ( czyt. ulicznego) uzywania bez ekscesow typu palenie gum itd. innymi slowy grzeczna jazda
Bo wlasnie sobie kupilem komplet i nie wiem czy mozna na nich spoko smigac na codzien czy po 1000 km beda na smietnik
Soft poleci bardzo szybko - wygląda to tak jakbyś jeździł ostro na zimówkach w upalne lato.
Na medium zrobiłbyś więcej ale bez rewelacji.
To nie są opony do jazdy szosowej i wielka szkoda dla Ciebie, że nie pytałeś przed zakupem.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
pytal pytal tylko nie wierzyl
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
flapjck1 pisze:pytal pytal tylko nie wierzyl
to TEN poszukiwany niedowiarek
P.S.
przynajmniej będziesz jeździł ostrożnie, powoli ruszając z miejsca, żadnych zrywów, bo i po co
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze
Flapjck spytalem ale ... juz po zakupie
Nie przyszlo mi do glowy ze sa az tak miekkie bo na zlocie w Rabke miniaki na tych gumach to norma. Widac zakladane byly prawdopodobnie na miejscu a to nie przyszlo mi do glowy
Nie przyszlo mi do glowy ze sa az tak miekkie bo na zlocie w Rabke miniaki na tych gumach to norma. Widac zakladane byly prawdopodobnie na miejscu a to nie przyszlo mi do glowy