Aktualnie jestem związana z 206club.net (zapraszam

i teraz ukłon do Was

myśle o autku 2004/2005
lift był czerwiec 2004 ? co dokładnie zmieniło się po lifcie? (wizualnie - wiem o mocy ~10 kucy przybyło?) inne lampy przednie? co dalej?
powiedzcie mi:
jakiej wersji wyposażeniowej szukać? musi mieć: ESP (chyba wszystkie s-ki już mają? czy nie?) climatronic. Lepiej żeby nie miał navi (nie podoba mi się ten zegar środkowy z navi

fajnie gdyby miał grzane stołki, deske i boczki drzwiowe w kolorze nadwozia (to jest wersja chilli? czy jakieś inne też mają?)
czy jest coś takiego jak pakiet-chrom? i co wchodzi w jego skład? obwódki zegarów, uchwytów na popielniczkę i napój, co jeszcze? czy jest to część składowa jakiejś wersjio wyposażeniowej czy element dokupowany? co z chromowanymi zawiasami klapy tylnej w cabrio? to pakiet razem z chrom-lusterkami? istnieje pakier chrom zewnętrzny i wewnętrzny czy to jako jedno? milion pytań wiem

co z ta podgrzewaną przednią szybą? też dostępna w jakiś wersjach? uruchomiana razem z pogrzewaną tylnią? jest na to jakiś osobny przycisk (gdzie?)
od czego zależy to, gdzie ma prędkościomierz (dwa zegary na desce obrotomierz + prędkościowmierz są tylko wtedy kiedy na konsoli centralej jest navi?)
co z nagłośnieniem harman/kardon? dostępne było za dopłatą do każdej wersji czy tylko w jakiś pakietach z czymś innym? jak rozpoznać, że to H/K ? napis na maskownicach głośników w drzwiach - coś poza tym? radio jest inne? ma mp3?
które miniaki miały już takie "inne" wskaźniki na środkowym zegarze (takie ładniejsze

na co warto zwrócić uwagę przy zakupie????
jakie ciekawe wyposażenie jeszcze taki miniak może mieć, za którym warto się rozejrzeć?
wszeeeeeeeelkie informacje, podpowiedzi, sugestie - BAAARDZOO mile widziane

wzamian służę wszelkimi poradami i informacjami nt peżotów

PS
znacie jakieś ciekawe linki do miejsc w sieci gdzie można nabyć jakieś fajne ciekawe akcesoria?
mam na myśli - np oryginalne (takie jak w salonie) gdzie są zebrane w jednym miejscu w jakimś katalogu
albo aftermarketowe - jakieś "tóningofffe"

albo też jakiś butique z gadżetami, ciuchami, breloczkami, innymi shitami

z góry dzięki wszystkim za informacje!
pozdrawiam
Karina