Tajemnica zza wycieraczki.
Moderator: flapjck1
Tajemnica zza wycieraczki.
Nie wiem czy komukolwiek zdarzyło się coś takiego co mnie dziś rano.
Mianowicie idąc odśnieżyć samochód około 7, znalazłem za wycieraczką płytę CD wraz z adresem mailowym (który de facto nie istnieje).
Na płycie nagrane było jedno zdjęcie, zrobione pół roku temu.
Dziwne to, bo dzień wcześniej późnym wieczorem wyszedłem z psem i nic takiego przy samochodzie na pewno nie było.
Zatem czy to może ktoś z forum robi mi tragikomiczne żarty czy to po prostu taki zbieg okoliczności?
Przyznać się proszę, bo zaczynam powoli myśleć, że ktoś mnie śledzi. Zna samochód a teraz wie gdzie mieszkam
A zdjęcie było takie:
Mianowicie idąc odśnieżyć samochód około 7, znalazłem za wycieraczką płytę CD wraz z adresem mailowym (który de facto nie istnieje).
Na płycie nagrane było jedno zdjęcie, zrobione pół roku temu.
Dziwne to, bo dzień wcześniej późnym wieczorem wyszedłem z psem i nic takiego przy samochodzie na pewno nie było.
Zatem czy to może ktoś z forum robi mi tragikomiczne żarty czy to po prostu taki zbieg okoliczności?
Przyznać się proszę, bo zaczynam powoli myśleć, że ktoś mnie śledzi. Zna samochód a teraz wie gdzie mieszkam
A zdjęcie było takie:
- Załączniki
-
- brak.jpg (130.46 KiB) Przejrzano 1227 razy
- rambo_3m
- Klubowicz
- Posiadane auto: Mini 1,3Spi, Mini 1300 Racing, Vespa PK50, Vespa PX125, Vespa T5
- Kontakt:
Re: Tajemnica zza wycieraczki.
Orzemek pisze:Przyznać się proszę, bo zaczynam powoli myśleć, że ktoś mnie śledzi. Zna samochód a teraz wie gdzie mieszkam
A zdjęcie było takie:
Chyba powinieneś zacząć się bać A tak na serio - TO NIE JA.
Wróciłem po x latach nieobecności
może po prostu ktoś chciał Ci pokazać że nie miałeś lewego STOPU
Mayonu, aleś Ty szczegółowy, lewy STOP zawsze był, to tylko światłocień tak się rzucił na lampę
Czy to fan, fanka, gang czy CBA jeszcze nie wiem i podejrzewam, że się nie dowiem.
Dlatego myślałem, że to ktoś "od nas".
Poprawka: wtedy nie miałem stopy na hamulcu, bo mam zamontowany trzeci STOP. ale światło wtedy rzeczywiście nie działało.
Czy to fan, fanka, gang czy CBA jeszcze nie wiem i podejrzewam, że się nie dowiem.
Dlatego myślałem, że to ktoś "od nas".
Poprawka: wtedy nie miałem stopy na hamulcu, bo mam zamontowany trzeci STOP. ale światło wtedy rzeczywiście nie działało.
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Orzemek niezła mistyfikacja...... myślę że to niezły wstęp do powieści z mini w tle
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
ktoś sobie zadał troche trudu ... fakt niepokojące
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
Coś musisz mieć na sumieniu ,że masz taką ... sraczkę ...
ps. A to pewnie 14-sto letnia fanka ...
Pamiętaj, że każdy ma coś na sumieniu więc może po mnie przyjdzie Twoja kolej
Huminu, może powieść powinna zaczynać się tak: pewnego pieprzonego tygodnia, gdy w ciągu paru dni odśnieżałem samochód 17 razy, tak mocno go odśnieżyłem, że znalazłem płytę... i nie była to płyta chodnikowa.
Co tam, teraz ktoś może mnie ścigać, wrócę się przez morze i będzie spokój.
Huminu, może powieść powinna zaczynać się tak: pewnego pieprzonego tygodnia, gdy w ciągu paru dni odśnieżałem samochód 17 razy, tak mocno go odśnieżyłem, że znalazłem płytę... i nie była to płyta chodnikowa.
Co tam, teraz ktoś może mnie ścigać, wrócę się przez morze i będzie spokój.
Gibki Staruszek pisze:Coś musisz mieć na sumieniu ,że masz taką ... sraczkę ...
moze to ta fanka jest na sumieniu
-
- Nowy
- Posiadane auto:
Tobi wsadzili plytke za wycieraczke, a mnie jak bylem w gorach wczoraj ktos przyczepil pilke na gumce do mocowania halogenow