aloha
ja przezyłem to ostatnio. (opisałem cala przygode na forum) tez na wodzie straciłem mozliwosc odpalenia. krecił krecił ale nie odpalał - zgubił iskre. skonczyło sie elektromechanikiem i znalrezieniem przegnitego jednego z kabli zasilajacego komputer. jezeli na wodzie tak Ci sie stało to warto pogrzebac w kabelkach i zaizolowac odpowiedni kabelek bo nastepnym razem przy mokrym moze Ci sie stac tak samo
Nie odpala po pobycie w myjni karcherowej, 1.3 na wtrysku
Moderator: flapjck1
Re: Nie odpala po pobycie w myjni karcherowej, 1.3 na wtrysku
Panowie wczoraj o 20:38 Miniak pięknie odpalił a jego muzyka wypełniła garaż )) to było coś pięknego, za pierwszym razem
Po kilku dniowym postoju w ciepłym garażu i podładowaniu akumulatora. Zostawiłem go tam jeszcze i wieczorem sprawdzę jak się ma, chce się upewnić czy akumulator się nie rozładuje od samego stania.
Dzięki wszystkim za pomoc.
Pozdro,
Maciek.
Po kilku dniowym postoju w ciepłym garażu i podładowaniu akumulatora. Zostawiłem go tam jeszcze i wieczorem sprawdzę jak się ma, chce się upewnić czy akumulator się nie rozładuje od samego stania.
Dzięki wszystkim za pomoc.
Pozdro,
Maciek.
Od kiedy odpalil Miniasz codziennie rano schodze do niego z sercem w gardle i mysle czy odpali :/ malo przyjemne uczucie.
Generalnie glowkuje co by tu zrobic by go zabezpieczyc..... mysle o nowych kablach i przy okazji swiecach ale nie seryjnych jakichs bardziej szczelnych
Jakies propozycje co do doboru NGK czy jakies inne ??? jakieś sugestje ???
Generalnie glowkuje co by tu zrobic by go zabezpieczyc..... mysle o nowych kablach i przy okazji swiecach ale nie seryjnych jakichs bardziej szczelnych
Jakies propozycje co do doboru NGK czy jakies inne ??? jakieś sugestje ???
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
caly pic polega na tym ze wody nalales pod kopulke rozdzielacza i dlatego ci nie odpalil
generalnie mozesz pozakladac kable WN na wazeline ( wpychasz pod fajki na kopulce )
a na przyszlosc jak wjezdzasz na myjnie to po prostu na rozdzielacz zakladaj foliowa torbe to pomaga
generalnie mozesz pozakladac kable WN na wazeline ( wpychasz pod fajki na kopulce )
a na przyszlosc jak wjezdzasz na myjnie to po prostu na rozdzielacz zakladaj foliowa torbe to pomaga
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow