true true...sprzedaj, doloz, kup mcs. najprostszy tuning cooperapididi pisze:dla coopera lepsza jest wymiana na MCSa.
Wszelkie modyfikacje to grzebanie na siłę.
Jeśli się uprzesz, to dolot, wałek + głowica, kolektor + wydech, ale to wszystko bez sensu.
dobre, dobredawid pisze:naklej pare groznych naklejek (wiesz np TUNING,slynny diabelek z rurami wydechiwymi w buzi itd) a poczujesz roznice !
Hamulce, zawieszenie są jednakowe dla wersji Cooper i Cooper S. Wątpliwość może wzbudzać sprzęgło i skrzynia biegów ale to są elementy nie wpływające bezposrednio na bezpieczeństwo. Zresztą nie wiem skąd wniosek, że TO NIE DZIAŁA skoro doskonale sprawdza sie w innych samochodach. Nie działa bo nie działa nie jest żadnym argumentem.Rafi pisze:ze jeszcze ludzie się łapią na takie kity TO NIE DZIAŁA !!!!
a co z hamulcami zawieszeniem sprzęgłem półosiami i wieloma rzeczami które nie wytrzymają 170 KM ??
w serii mocna auto to jest jedyne rozsądne rozwiązanie
troszkę siedziałem w uturbianiu aut seryjnych w takich kitach są to turbiny chinskie które rozpadają sie maja luzy na wirniku i sie do niczego nie nadają co to znaczy ze dodawany jest czip (komp) który to wystroi ?? każdy silnik jest inny i trzeba indywidualnego strojenia mi wyszła korba bokiem i zrbola dziure w bloku przy zlym strojeniu. Jak chcesz sie dowiedzieć więcej zapraszam na moje klubowe forum streetshadows.pl masz tam opisane pewnie 60 projektów uturbiania samochodów miedzy innymi także i moj samochod niestety trzeba sie zarejestrowac.ojciec pisze:Hamulce, zawieszenie są jednakowe dla wersji Cooper i Cooper S. Wątpliwość może wzbudzać sprzęgło i skrzynia biegów ale to są elementy nie wpływające bezposrednio na bezpieczeństwo. Zresztą nie wiem skąd wniosek, że TO NIE DZIAŁA skoro doskonale sprawdza sie w innych samochodach. Nie działa bo nie działa nie jest żadnym argumentem.Rafi pisze:ze jeszcze ludzie się łapią na takie kity TO NIE DZIAŁA !!!!
a co z hamulcami zawieszeniem sprzęgłem półosiami i wieloma rzeczami które nie wytrzymają 170 KM ??
w serii mocna auto to jest jedyne rozsądne rozwiązanie