Ile MINI (BMW) w Poznaniu?
Re: Ile MINI (BMW) w Poznaniu?
Oj matthew90 same problemy masz ostatnio z tym swoim MINIakiem
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
przebieg mam podobny 75tyś i na razie też nic nie naprawiałem (również odpukać ) a przebieg 123tyś chyba nie jest jeszcze tak źle
zapeszył
hehe faktycznie zapeszyłem jednak te 120tyś może być za dużo a co do problemów szkoda gadać.. mam nadzieję że to będzie jedyny problem fuu i szybko się z nim uporam
http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=5726
Opinie podzielone. Ale ciężko teraz trafić na mechanika, który by miał nieposzlakowaną opinię...
Opinie podzielone. Ale ciężko teraz trafić na mechanika, który by miał nieposzlakowaną opinię...
dzisiaj odebrałem auto - szybko się autem zajęli i zrobili jednak drogo ale cóż niby się znają
ja co prawda nie z samego Poznania, ale blachy poznańskie i dość często jestem w mieście, więc jak by ktoś widział brązowego Clabmana to pozdrawiam
ogurek pisze:ja co prawda nie z samego Poznania, ale blachy poznańskie i dość często jestem w mieście, więc jak by ktoś widział brązowego Clabmana to pozdrawiam
witamy, witamy brązowego co prawda nie widziałem na mieście tylko białego ale będe zwracał uwage
ps. wrzuć fotki do galerii
ktoś w Poznaniu przyciemniał szyby w MINI? i poleca jakąś firmę? bo zima mi popsuła folię w przednich bocznych szybach
matthew90 pisze:ktoś w Poznaniu przyciemniał szyby w MINI? i poleca jakąś firmę? bo zima mi popsuła folię w przednich bocznych szybach
A to ciekawostka....i przy przeglądzie nie miałeś problemu, TO INTERESUJĄCE!?
ja_ja pisze:matthew90 pisze:ktoś w Poznaniu przyciemniał szyby w MINI? i poleca jakąś firmę? bo zima mi popsuła folię w przednich bocznych szybach
A to ciekawostka....i przy przeglądzie nie miałeś problemu, TO INTERESUJĄCE!?
zaskoczę Cię że nie miałem żadnego problemu. przednie boczne szyby mogą mieć przepuszczalność nie mniejsza niż 70 % . to takie info dla Ciebie.
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
ale w MINI sa fabrycznie lekko przyciemniane (przynajmniej w moim i wydaje mi sie ze to jest regula w kazdym) - wiec mysle ze mozna baaaardzo leciutko "dociemnic" jedynie
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
szwagier miał kiedyś w renówce mocno przyciemniane szyby przednie - jak jechał na przeglad to otwierał całkowicie i przechodził przegląd niestety kiedyś pan policmajster sie przyczepił
matthew90 pisze:zaskoczę Cię że nie miałem żadnego problemu. przednie boczne szyby mogą mieć przepuszczalność nie mniejsza niż 70 % . to takie info dla Ciebie.
A więc są dwie możliwości:
- miałeś przednie boczne szyby wstawiane (nie oryginalne...'białasy'), oryginalne są przyciemnione fabrycznie.
- albo ten przegląd też był 'oryginalny' made in poland.
Cooper z Poznania, czerwony z białym dachem, Łazarskie okolice. Pozdrawiamy wszystkich poznańskich właścicieli Mini.