Ile MINI (BMW) w Poznaniu?

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

Voyth

Re: Ile MINI (BMW) w Poznaniu?

Post autor: Voyth »

Oj matthew90 same problemy masz ostatnio z tym swoim MINIakiem :roll:
Awatar użytkownika
hello
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: '96 Sportspack
Kontakt:

Post autor: hello »

przebieg mam podobny 75tyś i na razie też nic nie naprawiałem (również odpukać :lol: ) a przebieg 123tyś chyba nie jest jeszcze tak źle :smile:

zapeszył :razz:
matthew90

Post autor: matthew90 »

hehe faktycznie zapeszyłem :roll: jednak te 120tyś może być za dużo :lol: a co do problemów szkoda gadać.. :sad: mam nadzieję że to będzie jedyny problem fuu i szybko się z nim uporam :???:
m_lewandowski

Post autor: m_lewandowski »

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=5726

Opinie podzielone. Ale ciężko teraz trafić na mechanika, który by miał nieposzlakowaną opinię... :wink:
matthew90

dzisiaj odebrałem auto - szybko się autem zajęli i zrobili jednak drogo ale cóż :wink: niby się znają :cool:
ogurek

Post autor: ogurek »

ja co prawda nie z samego Poznania, ale blachy poznańskie i dość często jestem w mieście, więc jak by ktoś widział brązowego Clabmana to pozdrawiam :cool:
matthew90

ogurek pisze:ja co prawda nie z samego Poznania, ale blachy poznańskie i dość często jestem w mieście, więc jak by ktoś widział brązowego Clabmana to pozdrawiam :cool:

witamy, witamy :wink: brązowego co prawda nie widziałem na mieście tylko białego ale będe zwracał uwage :smile:

ps. wrzuć fotki do galerii :smile:
matthew90

ktoś w Poznaniu przyciemniał szyby w MINI? i poleca jakąś firmę? bo zima mi popsuła folię w przednich bocznych szybach :sad:
ja_ja

Post autor: ja_ja »

matthew90 pisze:ktoś w Poznaniu przyciemniał szyby w MINI? i poleca jakąś firmę? bo zima mi popsuła folię w przednich bocznych szybach :sad:

A to ciekawostka....i przy przeglądzie nie miałeś problemu, TO INTERESUJĄCE!?
matthew90

ja_ja pisze:
matthew90 pisze:ktoś w Poznaniu przyciemniał szyby w MINI? i poleca jakąś firmę? bo zima mi popsuła folię w przednich bocznych szybach :sad:

A to ciekawostka....i przy przeglądzie nie miałeś problemu, TO INTERESUJĄCE!?

zaskoczę Cię że nie miałem żadnego problemu. przednie boczne szyby mogą mieć przepuszczalność nie mniejsza niż 70 % . to takie info dla Ciebie.
Awatar użytkownika
hello
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: '96 Sportspack
Kontakt:

Post autor: hello »

ale w MINI sa fabrycznie lekko przyciemniane (przynajmniej w moim i wydaje mi sie ze to jest regula w kazdym) - wiec mysle ze mozna baaaardzo leciutko "dociemnic" jedynie
TomSky
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: TomSky »

szwagier miał kiedyś w renówce mocno przyciemniane szyby przednie - jak jechał na przeglad to otwierał całkowicie i przechodził przegląd ;-) niestety kiedyś pan policmajster sie przyczepił
ja_ja

Post autor: ja_ja »

matthew90 pisze:zaskoczę Cię że nie miałem żadnego problemu. przednie boczne szyby mogą mieć przepuszczalność nie mniejsza niż 70 % . to takie info dla Ciebie.

A więc są dwie możliwości:
- miałeś przednie boczne szyby wstawiane (nie oryginalne...'białasy'), oryginalne są przyciemnione fabrycznie.
- albo ten przegląd też był 'oryginalny' made in poland.
Jacek

Post autor: Jacek »

Witam, czarny z białym szklanym dachem MINI S
dzikus

Post autor: dzikus »

Cooper z Poznania, czerwony z białym dachem, Łazarskie okolice. Pozdrawiamy wszystkich poznańskich właścicieli Mini.
ODPOWIEDZ