PODATEK od pasji...
Moderator: flapjck1
Re: PODATEK od pasji...
a jak nam wprowadzą ten podatek 3000 PLN od aut ponizej 92' to juzw ogóle bedzie porażka
Dlatego proponowałem Australie i Nową Zelandie bo one raczej do unii nie wstąpią a wcześniej czy później w całej unii takie chore przepisy będą
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
szkoda że, w ogóle nie widzą zabyków.
Dla większości matołów stary samochód to poprostu zardzewiały grat.
Do póki klasyki nie wyjadą na ulcę Warszawki i nie zablokują jakiegoś rąda nikt nie zwróci uwagi na problem....
Dla większości matołów stary samochód to poprostu zardzewiały grat.
Do póki klasyki nie wyjadą na ulcę Warszawki i nie zablokują jakiegoś rąda nikt nie zwróci uwagi na problem....
Czy ktoś się orjentuje na jakim etapie ten durny podatek jest teraz ?
Pozdrawiam,
Maciek.
Pozdrawiam,
Maciek.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
pomysl upadl
<narazie>
<narazie>
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- drszajba
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Nowy pomysł naszych guru z rządu:
"Art. 53a. 1. Kto poza stacją demontażu dokonuje:
2) wymontowania z pojazdów wycofanych z eksploatacji przedmiotów wyposażenia lub części nadających się do ponownego użycia,
3) wymontowania z pojazdów wycofanych z eksploatacji elementów nadających się do odzysku lub recyklingu
– podlega karze pieniężnej od 10 000 do 300 000 zł."
a tu link do artykułu: gazeta prawna
"Art. 53a. 1. Kto poza stacją demontażu dokonuje:
2) wymontowania z pojazdów wycofanych z eksploatacji przedmiotów wyposażenia lub części nadających się do ponownego użycia,
3) wymontowania z pojazdów wycofanych z eksploatacji elementów nadających się do odzysku lub recyklingu
– podlega karze pieniężnej od 10 000 do 300 000 zł."
a tu link do artykułu: gazeta prawna
wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer ? Ja, Beierhund das Oder die Flieperwaldt gersput!
- markfive
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Ale kilku ludzi z koncesją na rozbiórkę wejdzie na listę najbogatszych.
I oto chodzi, o to chodzi !
W końcu musimy iść do przodu. Nawet ...po trupach
Aż strach się bać, mam na podwórku parę porozbieranych zardzewiałych gratów o łącznej wartości poniżej 1500 zł.
I oto chodzi, o to chodzi !
W końcu musimy iść do przodu. Nawet ...po trupach
Aż strach się bać, mam na podwórku parę porozbieranych zardzewiałych gratów o łącznej wartości poniżej 1500 zł.
Rany jak niektórzy potrafią podnieść człowiekowi ciśnienie, czego oni znowu się czepiają.
Niedługo wszystko co ma dusze będzie musiało zejść do podziemia a na ulicach pozostaną same dupowozy. Tak aby super fajne koncerny samochodowe produkujace coś co potocznie nazywa się autem mogły wyjść z kryzysu.
Pozdro,
Maciek.
Niedługo wszystko co ma dusze będzie musiało zejść do podziemia a na ulicach pozostaną same dupowozy. Tak aby super fajne koncerny samochodowe produkujace coś co potocznie nazywa się autem mogły wyjść z kryzysu.
Pozdro,
Maciek.
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Jednym słowem PARANOJA. A rozpisując się p*pierdolnięte. Co to są wymagania techniczne w zakresie ochrony środowiska? Zaraz się okaże, że jak ktoś ma Forda T to jest przestępną, bo ABSu nie ma normalnie brak słów