Spotkane na trasie....

Zgodnie z nazwą, wszystko co tylko wpadnie Wam do głowy, niekoniecznie związane z MINI.

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
hello
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: '96 Sportspack
Kontakt:

Re: Spotkane na trasie....

Post autor: hello »

hmm no tak widziałem ale nie każdy wpisuje sobie "Samochód: elżbieta ;-)"
TomSky
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: TomSky »

;p elżbieta to mój samochód czyli Mitsubishi L200, miniaka mamy czarnego i głównie żona nim jeździ ale łądnie to wykombinowaliście....
matthew90

Post autor: matthew90 »

wczoraj ok. placu wolności ok godz. 00 to białe MINI.. zresztą widziane wcześniej również na parkingu w starym browarze :wink:

no i na parkingu pod placem wolności w Poznaniu ciemno-granatowa "eska" z flagą brytyjską na dachu :wink:
Załączniki
zdjęcie(2).jpg
zdjęcie(2).jpg (163.03 KiB) Przejrzano 975 razy
kichotek

Post autor: kichotek »

Dziś około 14:00 W Skawinie klasyczne mini kolor zielony na blachach z Myślenic KMYxxxx Kierowca na pewno z długimi włosami (lecz płci nie rozpoznałem gdyż mijaliśmy sie na zakręcie ja niestety jechałem srebrną corsa więc nie machałem) Ktoś z forum?
porzeczka

Post autor: porzeczka »

Dzisiaj w Poznaniu, na Naramowickiej, widziałam stare Mini, które było "L"-ką. Po prostu niesamowite. Nie wiem, czy to jednorazowa akcja (nagroda dla najlepszych) ale gratuluję pomysłu :D
Awatar użytkownika
TRIP
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: TRIP »

porzeczka pisze:Dzisiaj w Poznaniu, na Naramowickiej, widziałam stare Mini, które było "L"-ką. Po prostu niesamowite. Nie wiem, czy to jednorazowa akcja (nagroda dla najlepszych) ale gratuluję pomysłu :D

może chłop miał zarejestrowane na B1
matthew90

Post autor: matthew90 »

porzeczka pisze:Dzisiaj w Poznaniu, na Naramowickiej, widziałam stare Mini, które było "L"-ką. Po prostu niesamowite. Nie wiem, czy to jednorazowa akcja (nagroda dla najlepszych) ale gratuluję pomysłu :D

też widziałem to autko jakiś czas temu ale na śródce :wink:
Awatar użytkownika
markfive
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: markfive »

To chyba kolejne z tych mini które waży mniej niż waży :grin:
Ciekawe czy wyjmują silniki ? - 150 kg mniej, czy co tam z tym robią.
Może to hybryda albo na baterie :grin:
A może ktoś odkrył nowe prawo fizyki - prawo miniaka od lat 16-tu

PS można by użyć prawa Archimedesa, że ciało zanurzone w wodzie waży mniej o tyle ile waży woda wyparta...
Ale to jedzie ...nie pływa :idea:
Ostatnio zmieniony 08 lut 2010, 13:51 przez markfive, łącznie zmieniany 1 raz.
mazak234

Post autor: mazak234 »

Pół biedy jeśli waga w dowodzie jest zaniżona o 150 kg, lepsze są te miniaki których masa własna wg dowodu to 0 kg :grin:
Awatar użytkownika
TRIP
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: TRIP »

mazak234 pisze:Pół biedy jeśli waga w dowodzie jest zaniżona o 150 kg, lepsze są te miniaki których masa własna wg dowodu to 0 kg :grin:

właśnie chciałem to przytoczyć ale na zlocie nad morzem widziałem u kogoś w dowodzie masę przekraczającą 1200kg ;P
Awatar użytkownika
drszajba
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: drszajba »

heheheheh, aż sprawdziłem dowód, ja mam masę własną 0 kg ;]
wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer ? Ja, Beierhund das Oder die Flieperwaldt gersput!
Awatar użytkownika
markfive
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: markfive »

TRIP pisze:...widziałem u kogoś w dowodzie masę przekraczającą 1200kg ;P

Bo to metro / allegro / maestro w poprzednim wcieleniu było.
Nie słyszałeś o reinkarnacji :?: To nie ginie to się przeistacza i trwa i trwa i trwać będzie. :twisted:
Julian

Post autor: Julian »

Mini 1000 zwykle ma 620 kg. Więc wystarczy 70 ! Zresztą wszystko zależy od roku produkcji, wersji, silnika itp.
A tak swoją drogą to jeśli się zna odpowiednie osoby i ma odpowiednią sumę pieniędzy
to żaden problem nabić poniżej wymaganych 550kg w papierach...
A trzeba też wziąść pod uwagę, że co piąte mini ma w dowodzię wpisaną masę 0 :!: Sprawdzone przy okazji jednego z TRÓJspotów :twisted:
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

TRIP pisze:
mazak234 pisze:Pół biedy jeśli waga w dowodzie jest zaniżona o 150 kg, lepsze są te miniaki których masa własna wg dowodu to 0 kg :grin:

właśnie chciałem to przytoczyć ale na zlocie nad morzem widziałem u kogoś w dowodzie masę przekraczającą 1200kg ;P

a to byl morris marina - zupelnie inny temat :P
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
AleXander
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: AleXander »

W spisie rzeczoznawców jest jeden Mini z bodaj 60tegoktóregoś który oficjalnie może być zarejestrowany jako auto na kategorię B1...nie mogę znaleźć dokumentu potwierdzającego moje słowa ale widziałem na własne oczy... nie wiem czemu akurat ten model z tego roku ale najprawdziwsza prawda :)
ODPOWIEDZ