MINI ALPINE...

Wszystko o klasycznych Mini.

Moderator: flapjck1

Motox

Re: MINI ALPINE...

Post autor: Motox »

Ja również jestem za, ale może poczekajmy na całkowity efekt końcowy. Do tej pory przeglądałem masę gazet i stron internetowych o tematyce Mini i car-audio i nigdzie nie udało się znaleźć takiego Mini. Może troszkę za wcześnie ale gratuluję Czarkowi i Piotrkowi z galerii tonów za kawał dobrej roboty i cieszę się, że to właśnie ja czyli moje Mini wygrało ten konkurs.
czarek

Post autor: czarek »

Dolny śląsk to nas nowy cel :lol: :lol:
czarek

Zartowałem
Motox

logo galerii tonów
Załączniki
minmimn 034.jpg
minmimn 034.jpg (42.18 KiB) Przejrzano 1017 razy
czarek

W czwartek wychodzi nowe GT a wnim ostatni artykuł z pola walki z mini polecam kilka ciekawych szczegółów a w maju będzie duży artykuł i może okadka ????????????
czarek

Tak to prawda ja tez sie zawiodłem bedzie w następnym numerze
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

Ulver pisze:No i znowu nic. Ta holenderska strona tez nie ma uaktualnien :(
Nie badzcie tacy i pokazcie efekt finalny!!! :)

pawel sie zapowiadal ze premiera moze juz 9.04 na rajdzie bgc i MPPZ w wawce, jak bedzie to zrobie jakies fotki :PP
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Motox

Bardzo bym chciał, ale wszystko w rękach chłopaków z galerii tonów... Auto już jeżdzi i jakoś wygląda, a do tego nawet gra i to mocno. Wszysto już zrobione tylko to trzeba poskładać. :lol: :evil:
Motox

Niestey ale nie uda się dojechać moim Mini, nie udało się poskładać i jeszcze w dodatku rozpadło się łożysko w tylnym kole więc teraz to nawet już nie jeżdzi tylko czeka na nowe. :(
Motox

Kurcze ja też już nie mogę się doczekać, nawet śni mi się po nocach :lol: ... Lecz wszystko w rękach Czarka z galerii tonów, ostatnio chłopaki mieli parę tzw, złotych strzałów i byli zawaleni robotą. Ale z tego co wiem znowu ruszyli i mam nadzieję, że już skończą. Chwilka cierpliwości.
karolkr

Post autor: karolkr »

i jak tam przeslij fotke jak to teraz wyglada....
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

wyglada niekiepsko :) juz widzialem :P pawel sie kreci teraz uradowany po miescie i krujzink uprawia :)
okazja do zobaczenia na imm albo w jankach rano w piatek :lol:
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Motox

OJ..OJ..OJ dzieje się dzieje! jeżdżę i ogladam filmy w DOLBY II DTS itd.. wypas na maxa, ludzie z autobusów zdjęcia robią :lol: do zaobaczenia na IMM.
ODPOWIEDZ