Sam pomysł zrobienia w końcu małego MINI jest bardzo fajny ale brak kanapy z tyłu na 2 osoby to jakiś żart
Wiem że to tylko prototyp ale imho przednie i tyle światła mogli by zostawić z obecnej generacji
Załączniki
Mini_rocketman_Rocketman_5040717.jpg.jpeg (44.02 KiB) Przejrzano 1984 razy
g00dMan pisze:Sam pomysł zrobienia w końcu małego MINI jest bardzo fajny ale brak kanapy z tyłu na 2 osoby to jakiś żart
Wiem że to tylko prototyp ale imho przednie i tyle światła mogli by zostawić z obecnej generacji
żart dla 2 osób? a smart 2 osobowy nie cieszy sie powodzeniem? sam też użytkuje smarta niepotrzebuje wozić wieciej niż 2 osoby i w takim przypadku jest to auto idealne szczególnie do miasta a nie jedna 2metrowa osoba zdziwiła się ile w nim miejsca
g00dMan pisze:Sam pomysł zrobienia w końcu małego MINI jest bardzo fajny ale brak kanapy z tyłu na 2 osoby to jakiś żart
żart dla 2 osób? a smart 2 osobowy nie cieszy sie powodzeniem? sam też użytkuje smarta niepotrzebuje wozić wieciej niż 2 osoby i w takim przypadku jest to auto idealne szczególnie do miasta a nie jedna 2metrowa osoba zdziwiła się ile w nim miejsca
ok nieprecyzyjnie napisałem chodziło mi o to że brak tylnej kanapy na 2 osoby w pojeździe takich rozmiarów to żart klasyk ma długość ~3m i jakoś z tyłu spokojnie 2 osoby siedzą ba nawet 3 wejdą bez specjalnej gimnastyki
bierzcie pod uwagę, że to prototyp i założenia projektantów będą w mniejszym bądź większym stopniu zmienione.
np. nie jestem przekonany czy takie tylne lampy spełnią wymogi bezpieczeństwa, pełna tylna kanapa też jest chyba do upchania po niewielkich zmianach
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Bardzo elegancki Jakby tylko człowiek dysponował zbędną gotówką na takie auto to już w ogóle byłoby fajnie A swoją drogą ciekawa jestem jaką ceną obrarzą tą piękność
Pojawiły się nowe zdjęcia i video pokazujące bardziej szczegółowo Rocketmana: http://moto.pl/MotoPL/1,88389,9157645,S ... _male.html
Na drugim filmiku widać dlaczego tylne światła mają taki dziwny kształt - one rzucają światło na karoserię tworząc coś w rodzaju poświaty. Fajny efekt ale i tak imho nie pasują
Ale wiecie co... drzwi są skokszone Świetny pomysł z tą konstrukcją. To jak się otwiera bagażnik, też jest super Fajnie by było, żeby takie rozwiązania były w wersji finalnej