Ha, haaaaaaaaa...'I ZROBIĆ' Z NICH 8 sztuk: ze szmelcu powstaje zaledwie jeszcze gorszy szmelc!alan pisze:za 10 tys mozna miec 4 silniki![]()
![]()
Święta prawda.137jastr pisze:ze szmelcu powstaje zaledwie jeszcze gorszy szmelc!
A twój?alan pisze:jasnewasze silnik to tez szmelc bo nie naprawiane w bmw
Uważasz ze wszystko najlepiej robią w serwisach??alan pisze:jasnewasze silnik to tez szmelc bo nie naprawiane w bmw
Skoro takie problemy to sprzedaj po cenie, dołóż i szukaj czegoś innego.Babak pisze:Panowie! Nie pomagacie mi... a mi jeszcze z maglownicy cieknieciekawe co z tego wyjdzie? na razie ze sterowaniem wszystko ok.
No jeśli jest tak jak mówisz że masz dobry egzemplarz nie bity i dobrze wyposażony to remontuj.Babak pisze:Niby racja, większość osób mi tak doradza. Ale jak byśmy przekalkulowali, że za auto teraz bym dostał pewnie mniej niż 30 000,- załóżmy, że sprzedam, dodam te 10 000,- i tak naprawdę za 40 000,- nie kupie miniaka w porządnym stanie ani z dobrym wyposażeniem, także lepiej już wiedzieć co jest zrobione i jeździć dalej.
Najwięcej bym za niego dostał w salonie w rozliczeniu przy kupnie nowego, ale na razie nie ma takiej opcji, poza tym tłuścioch mi się już nie podoba.