Witam!
Jestem fanem Mini, ale jak dotąd nie dorobiłem się swojego... We wrześniu biorę ślub i wpadliśmy z narzeczoną na pomysł, aby do ślubu pojechać Mini Morrisem Bo kto powiedział, że trzeba jechać 8 metrową limuzyną?
Problem w tym, że nie mamy wśród naszych znajomych posiadacza Mini. I tutaj pytanie. Czy ktoś z Szanownych Forumowiczów mieszka na Śląsku (Katowice, Mysłowice, Jaworzno, Sosnowiec - a to już Zagłębie ) i byłby tak uprzejmy i pożyczył nam swoje autko na tą uroczystość?
Będzie ona miała miejsce 23 września w Mysłowicach. Czekam na oferty
Pozdrawiam,
yakto
MINI na ślub
Moderator: flapjck1
Re: MINI na ślub
Kierowca ma być ze Śląska czy Zagłębia ?? i jeszcze- którego września ?? A szanowna przyszła niech wielkiej kiecki nie planuje ... Napisz mi na priv, coś zaradzimy
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Do września masa czasu może się jakiegoś dorobisz
Wrocek? - zadzwoń to się spotkamy i pogadamy
Wrocek? - zadzwoń to się spotkamy i pogadamy
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
- makrojal
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
yakto! jak to z Dolnego Śląska na Górny się przenosisz? Wprawdzie zawsze to trochę wyżej ,ale co Dolny to Dolny
nie mniej gratulacje
nie mniej gratulacje
@minimaniak: bardzo bym chcial, bo juz od 2-3 lat mysle o zakupie Miniaka, ale wciaz mam jakies "nieprzewidziane wydatki", albo i przewidziane (vide: wesele)... Sadze, ze jak w przyszlym roku wyjde na prosta finansowo to pomysle o kupnie Mini. Telefon zapisze i bede pamietal o propozycji! Narazie zaoferowal sie Niejeden z nas, i jako, ze jest ze Slaska to skorzystam z jego uprzejmosci
@makrojal: nie, nie przenosze sie. Po prostu narzeczona pochodzi z Myslowic i stad robimy tam wesele. Zostaje we Wroclawiu. I dzieki za gratulacje
@IVO: patrz info do minimaniaka i PW.
pozdrawiam,
yakto[/list]
@makrojal: nie, nie przenosze sie. Po prostu narzeczona pochodzi z Myslowic i stad robimy tam wesele. Zostaje we Wroclawiu. I dzieki za gratulacje
@IVO: patrz info do minimaniaka i PW.
pozdrawiam,
yakto[/list]