MINI na ślub

Wszystko o klasycznych Mini.

Moderator: flapjck1

yakto

MINI na ślub

Post autor: yakto »

Witam!
Jestem fanem Mini, ale jak dotąd nie dorobiłem się swojego... We wrześniu biorę ślub i wpadliśmy z narzeczoną na pomysł, aby do ślubu pojechać Mini Morrisem :-) Bo kto powiedział, że trzeba jechać 8 metrową limuzyną? ;-)
Problem w tym, że nie mamy wśród naszych znajomych posiadacza Mini. I tutaj pytanie. Czy ktoś z Szanownych Forumowiczów mieszka na Śląsku (Katowice, Mysłowice, Jaworzno, Sosnowiec - a to już Zagłębie :)) i byłby tak uprzejmy i pożyczył nam swoje autko na tą uroczystość?
Będzie ona miała miejsce 23 września w Mysłowicach. Czekam na oferty :-)

Pozdrawiam,
yakto
Niejeden z nas

Re: MINI na ślub

Post autor: Niejeden z nas »

Kierowca ma być ze Śląska czy Zagłębia ?? :lol: :lol: :lol: i jeszcze- którego września ?? A szanowna przyszła niech wielkiej kiecki nie planuje ... Napisz mi na priv, coś zaradzimy
IVO

oferta

Post autor: IVO »

To może ja się zaproponuję!
Mini jakie mam każdy widzi. Jeśli nie jesteś ortodoksyjnym wyznawcą mini to pokaż szanownej przyszłej małżonce, może jej przypasi.
Więcej fotek na stronach o IMM
pzdr
Awatar użytkownika
minimaniak
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
Kontakt:

Post autor: minimaniak »

Do września masa czasu może się jakiegoś dorobisz :wink:
Wrocek? - zadzwoń to się spotkamy i pogadamy
Pozdrawiam Adam

TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
Awatar użytkownika
makrojal
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: makrojal »

yakto! jak to z Dolnego Śląska na Górny się przenosisz? :shock: Wprawdzie zawsze to trochę wyżej :lol: ,ale co Dolny to Dolny :!:
nie mniej gratulacje
yakto

Post autor: yakto »

@minimaniak: bardzo bym chcial, bo juz od 2-3 lat mysle o zakupie Miniaka, ale wciaz mam jakies "nieprzewidziane wydatki", albo i przewidziane (vide: wesele)... Sadze, ze jak w przyszlym roku wyjde na prosta finansowo to pomysle o kupnie Mini. Telefon zapisze i bede pamietal o propozycji! Narazie zaoferowal sie Niejeden z nas, i jako, ze jest ze Slaska to skorzystam z jego uprzejmosci :-)

@makrojal: nie, nie przenosze sie. Po prostu narzeczona pochodzi z Myslowic i stad robimy tam wesele. Zostaje we Wroclawiu. I dzieki za gratulacje :-)

@IVO: patrz info do minimaniaka i PW.

pozdrawiam,
yakto[/list]
ODPOWIEDZ