Organizacja zlotu w Kryspinowie

Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.

Moderator: flapjck1

tomekb

Re: Organizacja zlotu w Kryspinowie

Post autor: tomekb »

ja się piszę jak coś. Może niekoniecznie z noclegiem, ale jak ten zlocik wypali to na pewno będę :wink:
Awatar użytkownika
Aleksandra2103
WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
Posiadane auto:

Post autor: Aleksandra2103 »

Zlot Mini i Garbusów w jednym miejscu super pomysł:) Byłam tam kiedyś na zlocie Garbusów,miejsce jest fajne!!!
AleXander
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: AleXander »

Jestem za zlotem.

W razie czego mogę wydrukować ulotki porozrzucać po Warszawie lub powysyłać do innych miast w celu rozdawania :)
Awatar użytkownika
and
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Mini Cooper 1.3 '91r
Kontakt:

Post autor: and »

Chętnie. Jeśli tylko termin podejdzie.
Karoli i Adi
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: Karoli i Adi »

Jeśli mogę wrzucić swoje pięć groszy..
Nie chcę pesymistycznie, wręcz przeciwnie - ale jeśli policzyć nasze Classic'i to powinno się w kraju znaleźć ok 100 szt ale przyjedzie max 50, jak policzyć New MINI to jest ich mnóstwo ale kontakt mamy z ok 30 szt? może?
Więc jeśli - patrz doświadczenia uczestnika zlotów - na trzy miesiące przed imprezą nie będzie jasna sprawa terminu / miejsca / kosztów / itp rzeczy, które wpływają na decyzję jestem czy nie jestem, frekwencja będzie po prostu kiepska.
Jak by nie patrzeć sami sobie nie poradzimy zaś z uwagi na miejsce myślę, że możemy spokojnie zaprosić i liczyć na obecność Słowaków, Czechów i naszych Węgrów, należy oczywiście pamiętać, że impreza nie może się odbyć (terminowo) blisko IMM'2012 bo wtedy Miniakowcy będą wybierać i chyba szanse mamy niezbyt wielkie..
Oczywiście Śląsk wspiera - będzie trzeba podciągnąć mankiety i robić Zlot, zrobimy!

Pozdro..
Adi
Awatar użytkownika
minimaniak
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
Kontakt:

Post autor: minimaniak »

kocioł pisze:
humin pisze:trzymam kciuku - Pomorze na pewno nadciągnie tłumnie :D

Pomorze przecież zawsze nadciąga tłumnie na zloty na południu...

No ostatnio to ich tyle przyjechało ze miejsca brakło :mrgreen: ale to fakt zawsze mozna na nich liczyć :wink:
Pozdrawiam Adam

TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
Awatar użytkownika
minimaniak
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
Kontakt:

Post autor: minimaniak »

Jakby co to chętni na zlot się znajdą no i do pomocy też - kwestia kosztów i terminu :!: Na 100 Mini bym się nie napalał (nawet licząc liczne grono sąsiadów) :cry:
Pozdrawiam Adam

TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
Awatar użytkownika
pajor
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: pajor »

Jezeli nie wypali Kryspinow to zrobimy w innym miejscu, ale tez na poludniu Polski. Jutro bede wiedzial wiecej na ten temat, bo bede po spotkaniuu z burmistrzem. Jest kilka opcji i mozliwosci, wiec ktoras pewnie bedzie pasowala jak ulal.
Awatar użytkownika
pajor
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Powiem tak prosto i otwarcie. Kryspinow odpada. Za duze koszty nawet liczac 100mini. Po drugie nocleg w namiotach nie dla kazdego jest frajda. Miejsce fajne, ale chyba na IMM. Laczony zlot z garbusami odpada, bo garbusiarzy jest tyle, ze wola zrobic osobny zlot a po drugie GARBOJAMA jest to najwiekszy zlot garbusow w europie i nie chce burzyc im tej renomy.
Karoli i Adi
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: Karoli i Adi »

Może następnym razem wyjaśnij wszystko od początku do końca (nawet swoje przemyślenia..) zanim zrobisz niepotrzebny szum o ...o co to chodziło? :) Krys?

Pozdro...
Adi
Awatar użytkownika
pajor
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Adrianku po prostu podsumowanie jest takie. Nie mamy co myslec o budzecie na miare 30tysiecy. Tyle kosztuje wynajem kryspinowa od czwartku wieczorem do niedzieli popoludniu. Jezeli ma przyjechac nawet 100aut co jest malo realne to wjazd musialby kosztowac 300zl i to jest za sam wynajem. A jakies fanty itd? Poprostu nie da sie, ale mam juz miejsce zastepcze, ktore jest super. Temat juz napisalem osobny.
morisek
Nowy
Nowy
Posiadane auto: Rover Mini Cooper 1.3 91r.

Post autor: morisek »

Ja chętnie; mam blisko :)
Pozdrawiam
Rafał
(0) 512-176-228
ODPOWIEDZ