Organizacja zlotu w Kryspinowie
Moderator: flapjck1
Re: Organizacja zlotu w Kryspinowie
ja się piszę jak coś. Może niekoniecznie z noclegiem, ale jak ten zlocik wypali to na pewno będę
- Aleksandra2103
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto:
Zlot Mini i Garbusów w jednym miejscu super pomysł:) Byłam tam kiedyś na zlocie Garbusów,miejsce jest fajne!!!
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Jestem za zlotem.
W razie czego mogę wydrukować ulotki porozrzucać po Warszawie lub powysyłać do innych miast w celu rozdawania
W razie czego mogę wydrukować ulotki porozrzucać po Warszawie lub powysyłać do innych miast w celu rozdawania
- and
- Klubowicz
- Posiadane auto: Mini Cooper 1.3 '91r
- Kontakt:
Chętnie. Jeśli tylko termin podejdzie.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Jeśli mogę wrzucić swoje pięć groszy..
Nie chcę pesymistycznie, wręcz przeciwnie - ale jeśli policzyć nasze Classic'i to powinno się w kraju znaleźć ok 100 szt ale przyjedzie max 50, jak policzyć New MINI to jest ich mnóstwo ale kontakt mamy z ok 30 szt? może?
Więc jeśli - patrz doświadczenia uczestnika zlotów - na trzy miesiące przed imprezą nie będzie jasna sprawa terminu / miejsca / kosztów / itp rzeczy, które wpływają na decyzję jestem czy nie jestem, frekwencja będzie po prostu kiepska.
Jak by nie patrzeć sami sobie nie poradzimy zaś z uwagi na miejsce myślę, że możemy spokojnie zaprosić i liczyć na obecność Słowaków, Czechów i naszych Węgrów, należy oczywiście pamiętać, że impreza nie może się odbyć (terminowo) blisko IMM'2012 bo wtedy Miniakowcy będą wybierać i chyba szanse mamy niezbyt wielkie..
Oczywiście Śląsk wspiera - będzie trzeba podciągnąć mankiety i robić Zlot, zrobimy!
Pozdro..
Adi
Nie chcę pesymistycznie, wręcz przeciwnie - ale jeśli policzyć nasze Classic'i to powinno się w kraju znaleźć ok 100 szt ale przyjedzie max 50, jak policzyć New MINI to jest ich mnóstwo ale kontakt mamy z ok 30 szt? może?
Więc jeśli - patrz doświadczenia uczestnika zlotów - na trzy miesiące przed imprezą nie będzie jasna sprawa terminu / miejsca / kosztów / itp rzeczy, które wpływają na decyzję jestem czy nie jestem, frekwencja będzie po prostu kiepska.
Jak by nie patrzeć sami sobie nie poradzimy zaś z uwagi na miejsce myślę, że możemy spokojnie zaprosić i liczyć na obecność Słowaków, Czechów i naszych Węgrów, należy oczywiście pamiętać, że impreza nie może się odbyć (terminowo) blisko IMM'2012 bo wtedy Miniakowcy będą wybierać i chyba szanse mamy niezbyt wielkie..
Oczywiście Śląsk wspiera - będzie trzeba podciągnąć mankiety i robić Zlot, zrobimy!
Pozdro..
Adi
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
kocioł pisze:humin pisze:trzymam kciuku - Pomorze na pewno nadciągnie tłumnie
Pomorze przecież zawsze nadciąga tłumnie na zloty na południu...
No ostatnio to ich tyle przyjechało ze miejsca brakło ale to fakt zawsze mozna na nich liczyć
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Jakby co to chętni na zlot się znajdą no i do pomocy też - kwestia kosztów i terminu Na 100 Mini bym się nie napalał (nawet licząc liczne grono sąsiadów)
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
TEL. 606-877-927
Jezeli nie wypali Kryspinow to zrobimy w innym miejscu, ale tez na poludniu Polski. Jutro bede wiedzial wiecej na ten temat, bo bede po spotkaniuu z burmistrzem. Jest kilka opcji i mozliwosci, wiec ktoras pewnie bedzie pasowala jak ulal.
Powiem tak prosto i otwarcie. Kryspinow odpada. Za duze koszty nawet liczac 100mini. Po drugie nocleg w namiotach nie dla kazdego jest frajda. Miejsce fajne, ale chyba na IMM. Laczony zlot z garbusami odpada, bo garbusiarzy jest tyle, ze wola zrobic osobny zlot a po drugie GARBOJAMA jest to najwiekszy zlot garbusow w europie i nie chce burzyc im tej renomy.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Może następnym razem wyjaśnij wszystko od początku do końca (nawet swoje przemyślenia..) zanim zrobisz niepotrzebny szum o ...o co to chodziło? Krys?
Pozdro...
Adi
Pozdro...
Adi
Adrianku po prostu podsumowanie jest takie. Nie mamy co myslec o budzecie na miare 30tysiecy. Tyle kosztuje wynajem kryspinowa od czwartku wieczorem do niedzieli popoludniu. Jezeli ma przyjechac nawet 100aut co jest malo realne to wjazd musialby kosztowac 300zl i to jest za sam wynajem. A jakies fanty itd? Poprostu nie da sie, ale mam juz miejsce zastepcze, ktore jest super. Temat juz napisalem osobny.