Mam super miejsce na zlot

Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
pajor
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Mam super miejsce na zlot

Post autor: pajor »

Miejscem zlotu Dinozatorland a dokladnie RIVER PARK. Domki, miejsc noclegowych 120, czyli na ok 60 zalog. Fajna okolica. Mozna zrobic wystawe aut w rynku, przy okazji jakis rajd. Na okraglo miejsce oddalone ok Krakowa o 60km, blisko Wadowic.

Bede sie staral zalatwiac wszystko tak zeby na walnym przedstawic plan i program zlotu. Czy jest ktos kto pomoze??

Fajna okolica i jak zbierze sie fajna ekipa organizatorow to naprawde mozna zrobic SUPER zlot z super atrakcjami. :smile: :smile:
Awatar użytkownika
Beny
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi

Re: Mam super miejsce na zlot

Post autor: Beny »

Marcin, slużę radą i wsparciem (może uda się jakieś soczki), więcej pogadamy przez tel albo gdzieś się spotkamy
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Awatar użytkownika
pajor
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: pajor »

Ok. Beny jutro zadzwonie i pogadamy :smile:
Awatar użytkownika
gisioo
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: gisioo »

Jak dla mnie super pomysl :!: Tylko blagam o termin na przelomie lipca i sierpnia bo w innym terminie nie moge sie zjawic w PL! W miare mozliwosci pomoge w organizacji !
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
minimaniak
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
Kontakt:

Post autor: minimaniak »

pajor pisze:Miejscem zlotu Dinozatorland a dokladnie RIVER PARK. Domki, miejsc noclegowych 120, czyli na ok 60 zalog. Fajna okolica. Mozna zrobic wystawe aut w rynku, przy okazji jakis rajd. Na okraglo miejsce oddalone ok Krakowa o 60km, blisko Wadowic.

Bede sie staral zalatwiac wszystko tak zeby na walnym przedstawic plan i program zlotu. Czy jest ktos kto pomoze??

Fajna okolica i jak zbierze sie fajna ekipa organizatorow to naprawde mozna zrobic SUPER zlot z super atrakcjami. :smile: :smile:

a jakie koszta :?: choć tak w przybliżeniu :?: okolice OK :!: znamy ze zlotów MKP :wink:
Pozdrawiam Adam

TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
ODPOWIEDZ