Miejscem zlotu Dinozatorland a dokladnie RIVER PARK. Domki, miejsc noclegowych 120, czyli na ok 60 zalog. Fajna okolica. Mozna zrobic wystawe aut w rynku, przy okazji jakis rajd. Na okraglo miejsce oddalone ok Krakowa o 60km, blisko Wadowic.
Bede sie staral zalatwiac wszystko tak zeby na walnym przedstawic plan i program zlotu. Czy jest ktos kto pomoze??
Fajna okolica i jak zbierze sie fajna ekipa organizatorow to naprawde mozna zrobic SUPER zlot z super atrakcjami.
Mam super miejsce na zlot
Moderator: flapjck1
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
Re: Mam super miejsce na zlot
Marcin, slużę radą i wsparciem (może uda się jakieś soczki), więcej pogadamy przez tel albo gdzieś się spotkamy
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
- gisioo
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Jak dla mnie super pomysl Tylko blagam o termin na przelomie lipca i sierpnia bo w innym terminie nie moge sie zjawic w PL! W miare mozliwosci pomoge w organizacji !
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
pajor pisze:Miejscem zlotu Dinozatorland a dokladnie RIVER PARK. Domki, miejsc noclegowych 120, czyli na ok 60 zalog. Fajna okolica. Mozna zrobic wystawe aut w rynku, przy okazji jakis rajd. Na okraglo miejsce oddalone ok Krakowa o 60km, blisko Wadowic.
Bede sie staral zalatwiac wszystko tak zeby na walnym przedstawic plan i program zlotu. Czy jest ktos kto pomoze??
Fajna okolica i jak zbierze sie fajna ekipa organizatorow to naprawde mozna zrobic SUPER zlot z super atrakcjami.
a jakie koszta choć tak w przybliżeniu okolice OK znamy ze zlotów MKP
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl