Spotkane na trasie....
Moderator: flapjck1
Re: Spotkane na trasie....
Mila Pani w srebrno bialym MCS na blachach WD na drodze z Konstancina do wilanowa
Niestety nie jechalem swoim
Niestety nie jechalem swoim
Pozdrawiam kolegę w czerwonym R50 na blachach SK spotkanego ok. godz. 15 na Zakopiance w Borku Fałęckim.
Jechałem na fotelu pasażera, jako, że przysposabiałem mamę do jazdy Miniakiem (oczywiście w razie "W")
Jechałem na fotelu pasażera, jako, że przysposabiałem mamę do jazdy Miniakiem (oczywiście w razie "W")
- Yazek
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R55
Pozdrowienia dla Klasyka, z którym mijałem się dziś ok 15:20 na trzech garbach (73 pułku piechoty) w Katowicach
Yazek
- bob.dsk
- Wiarus
- Posiadane auto: A45 AMG
Zawszę jak jadę do pracy mijam pięknego zielonego klasyka na Kapitańskiej w Gdyni. Kogo To?
R56 239km 342nm
Dzisiaj. MINI Cooper, zielony z białymi pasami na masce, na blachach SCZ. Nakryty na parkingu przy CH M1 w Krakowie ok. 17:30. Ktoś od nas się przyznaje do tego piękna?
jakoś w wakacje w Warszawie przy Mokotowskiej.
- Załączniki
-
- 310750_2284998498451_1653566944_2304543_1849567539_n.jpg (66.01 KiB) Przejrzano 1355 razy
- and
- Klubowicz
- Posiadane auto: Mini Cooper 1.3 '91r
- Kontakt:
Pracuję w okolicy. Kręci się tam tego mnóstwo. Prawie codziennie można taką fotkę zrobić:)
- kaktus08
- Nowy
- Posiadane auto:
Jest to wątek pt "Spotkane na trasie..." więc chyba nie ma się co dziwić, że takie fotki ludzie wklejają.
Jak tyle tego spotykasz w okolicy to zrób fotkę i też wklej.
W końcu o to w tym wątku chodzi.
Pozdrawiam Ewa
W ostatnią sobotę pod sklepem iSport na Zakopiance, ktoś zaparkował takim One'm obok mojego Cooper'a
Czy to któryś z naszych użytkowników??
Czy to któryś z naszych użytkowników??
- Załączniki
-
- 2mini.jpg (258.47 KiB) Przejrzano 1288 razy
- and
- Klubowicz
- Posiadane auto: Mini Cooper 1.3 '91r
- Kontakt:
kaktus08 pisze:Jest to wątek pt "Spotkane na trasie..." więc chyba nie ma się co dziwić, że takie fotki ludzie wklejają.
Źle odebrałaś, ja nie nabijam się że ktoś umieścił takie zdjęcie tylko potwierdzam, że jest ich mnóstwo w tej okolicy. Generalnie w Centrum kręci się tego sporo.
Pytanie: Kto jeździ mini classic i parkuje go w okolicach Kredytowej? British Racing Green, czarny roldach, WGM NE...
- Yazek
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R55
Czy ktos z grona przyznaje sie do kosci sloniowej z czarnymi dodatkami SBE, ktory codziennie parkuje w okolicach skrzyzowania Armii Krajowej z Kosciuszki w Katowicach, bywa tam tez drugie MINI, czerwone, blisko przystanku na ul Armii Krajowej.
Poza tym widuje czasem slicznego bordowego Classica, na terenie Ochojca i Ligoty - w sasiedztwie DaGrasso;) czy to ktos z forum;)? Jesli nie to zostawie infO o nas.
Poza tym widuje czasem slicznego bordowego Classica, na terenie Ochojca i Ligoty - w sasiedztwie DaGrasso;) czy to ktos z forum;)? Jesli nie to zostawie infO o nas.
Yazek
Dzisiaj ulica Szpitalna (jeden z dojazdów do Rynku Głównego). Czarny Cooper (chyba). Zamrugane, ale bez odezwu. Od nas?
A wiecie może co to za ziom z Krakowa jeździ Cooperem S r53, w kolorach jak mój tylko z szachownicą na dachu? Ostatnio widziany dwa razy w okolicach pętli w Łagiewnikach.
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
a jaki jest ten twoj?
Spotkałem też ostatnio tego Coopera (z ziomem) przy Carrefour na Zakopiańskiej, ale nie znam często widuje za to czarnego Coopera na parkingu przy Galerii Krakowskiej (tym niezadaszonym), znacie?
Pozdrawiam Panią jadącą dzisiaj w niebiskim Cooper S na Stella-Sawickiego, nie wiem czy od nas, ale pozdrawiam
Pozdrawiam Panią jadącą dzisiaj w niebiskim Cooper S na Stella-Sawickiego, nie wiem czy od nas, ale pozdrawiam