Spotkane na trasie....

Zgodnie z nazwą, wszystko co tylko wpadnie Wam do głowy, niekoniecznie związane z MINI.

Moderator: flapjck1

gh0ly

Re: Spotkane na trasie....

Post autor: gh0ly »

Mila Pani w srebrno bialym MCS na blachach WD na drodze z Konstancina do wilanowa :)

Niestety nie jechalem swoim :)
venomenon

Post autor: venomenon »

Pozdrawiam kolegę w czerwonym R50 na blachach SK spotkanego ok. godz. 15 na Zakopiance w Borku Fałęckim.
Jechałem na fotelu pasażera, jako, że przysposabiałem mamę do jazdy Miniakiem (oczywiście w razie "W") :)
Awatar użytkownika
Yazek
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: MC R55

Post autor: Yazek »

Pozdrowienia dla Klasyka, z którym mijałem się dziś ok 15:20 na trzech garbach (73 pułku piechoty) w Katowicach
Yazek
Awatar użytkownika
bob.dsk
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: A45 AMG

Post autor: bob.dsk »

Zawszę jak jadę do pracy mijam pięknego zielonego klasyka na Kapitańskiej w Gdyni. Kogo To? :mrgreen:
R56 239km 342nm
tomekb

Post autor: tomekb »

Dzisiaj. MINI Cooper, zielony z białymi pasami na masce, na blachach SCZ. Nakryty na parkingu przy CH M1 w Krakowie ok. 17:30. Ktoś od nas się przyznaje do tego piękna? :mrgreen:
CATE

Post autor: CATE »

jakoś w wakacje w Warszawie przy Mokotowskiej.
Załączniki
310750_2284998498451_1653566944_2304543_1849567539_n.jpg
310750_2284998498451_1653566944_2304543_1849567539_n.jpg (66.01 KiB) Przejrzano 1353 razy
Awatar użytkownika
and
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Mini Cooper 1.3 '91r
Kontakt:

Post autor: and »

Pracuję w okolicy. Kręci się tam tego mnóstwo. Prawie codziennie można taką fotkę zrobić:)
Awatar użytkownika
kaktus08
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

Post autor: kaktus08 »

Jest to wątek pt "Spotkane na trasie..." więc chyba nie ma się co dziwić, że takie fotki ludzie wklejają. facepalm
Jak tyle tego spotykasz w okolicy to zrób fotkę i też wklej.
W końcu o to w tym wątku chodzi. :lol:
Pozdrawiam Ewa
venomenon

W ostatnią sobotę pod sklepem iSport na Zakopiance, ktoś zaparkował takim One'm obok mojego Cooper'a :)
Czy to któryś z naszych użytkowników??
Załączniki
2mini.jpg
2mini.jpg (258.47 KiB) Przejrzano 1286 razy
Awatar użytkownika
and
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Mini Cooper 1.3 '91r
Kontakt:

Post autor: and »

kaktus08 pisze:Jest to wątek pt "Spotkane na trasie..." więc chyba nie ma się co dziwić, że takie fotki ludzie wklejają. facepalm
Jak tyle tego spotykasz w okolicy to zrób fotkę i też wklej.
W końcu o to w tym wątku chodzi. :lol:

Źle odebrałaś, ja nie nabijam się że ktoś umieścił takie zdjęcie tylko potwierdzam, że jest ich mnóstwo w tej okolicy. Generalnie w Centrum kręci się tego sporo.

Pytanie: Kto jeździ mini classic i parkuje go w okolicach Kredytowej? British Racing Green, czarny roldach, WGM NE...
Awatar użytkownika
Yazek
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: MC R55

Post autor: Yazek »

Czy ktos z grona przyznaje sie do kosci sloniowej z czarnymi dodatkami SBE, ktory codziennie parkuje w okolicach skrzyzowania Armii Krajowej z Kosciuszki w Katowicach, bywa tam tez drugie MINI, czerwone, blisko przystanku na ul Armii Krajowej.

Poza tym widuje czasem slicznego bordowego Classica, na terenie Ochojca i Ligoty - w sasiedztwie DaGrasso;) czy to ktos z forum;)? Jesli nie to zostawie infO o nas.:)
:)
Yazek
tomekb

Dzisiaj ulica Szpitalna (jeden z dojazdów do Rynku Głównego). Czarny Cooper (chyba). Zamrugane, ale bez odezwu. Od nas?
venomenon

A wiecie może co to za ziom z Krakowa jeździ Cooperem S r53, w kolorach jak mój tylko z szachownicą na dachu? Ostatnio widziany dwa razy w okolicach pętli w Łagiewnikach.
Awatar użytkownika
dawid
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: dawid »

a jaki jest ten twoj?
tomekb

Spotkałem też ostatnio tego Coopera (z ziomem) przy Carrefour na Zakopiańskiej, ale nie znam :mrgreen: często widuje za to czarnego Coopera na parkingu przy Galerii Krakowskiej (tym niezadaszonym), znacie?

Pozdrawiam Panią jadącą dzisiaj w niebiskim Cooper S na Stella-Sawickiego, nie wiem czy od nas, ale pozdrawiam :wink:
ODPOWIEDZ