MINI Cooper F55 5D
- LoneWolfREV
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: Mini Cooper F55
- Kontakt:
MINI Cooper F55 5D
Piszę by wesprzeć jednego kolegę, który widziałem też kupił 5D. Nie jesteś sam!
Przedstawiam mojego MINI "nic mu nie pomoże" Cooper F55 5D DoDechy Edition
Przyznam szczerze, że nigdy nie sądziłem, że przyjdzie mi kupić MINI. W głowie miałem zapaloną lampkę, która przypominała mi jakie MINI jest małe, a jaki ja duży. Do salonu trafiłem w zasadzie przez przypadek gdy robiłem materiał z MINI Zlotu w Szczecinie, a że stał taki jeden w salonie to pomyślałem, że jak połamię sobie kręgosłup to przynajmniej będzie odszkodowanie.
No i wsiadłem. Szok. Nic nie strzeliło, nic nie pękło, a ja nie krzyczę. Miejsce na nogi mam, głowa dalej w pionie, a ja nawet jeszcze fotela do tyłu nie dałem. Potem jazda próbna i byłem kupiony. Pan Maciej pomógł ze wszystkimi formalnościami i zapewnił taką obsługę jakiej jeszcze nigdy nie zaznałem w salonie samochodowym (piszę w 100% poważnie).
MINI jeżdżę już od roku i po raz pierwszy mam samochód do którego nieustannie się uśmiecham (z radości, nie z politowania) i który daje mi po prostu frajdę i przyjemność z jazdy nawet na długich trasach.
Dzięki temu, że jest to wersja 5D mieliśmy możliwość zabierania się nim na różne wyjazdy związane z naszym podcastem motoryzacyjnym DoDechy. Byliśmy nim na targach w Genewie, Frankfurcie, Warszawie, Poznaniu. Ba, wracając z Genewy nawet w nim spałem na tylnej kanapie i nie musiałem wystawiać nóg za okno!
Przeglądałem kilka tematów i wiem jakie jest podejście do tego samochodu - stąd kilka słów wyjaśnień. A dla wszystkich zniechęconych wrzucam też zdjęcie z psem (zgadnijcie jak ma na imię) dla odwrócenia uwagi
Przedstawiam mojego MINI "nic mu nie pomoże" Cooper F55 5D DoDechy Edition
Przyznam szczerze, że nigdy nie sądziłem, że przyjdzie mi kupić MINI. W głowie miałem zapaloną lampkę, która przypominała mi jakie MINI jest małe, a jaki ja duży. Do salonu trafiłem w zasadzie przez przypadek gdy robiłem materiał z MINI Zlotu w Szczecinie, a że stał taki jeden w salonie to pomyślałem, że jak połamię sobie kręgosłup to przynajmniej będzie odszkodowanie.
No i wsiadłem. Szok. Nic nie strzeliło, nic nie pękło, a ja nie krzyczę. Miejsce na nogi mam, głowa dalej w pionie, a ja nawet jeszcze fotela do tyłu nie dałem. Potem jazda próbna i byłem kupiony. Pan Maciej pomógł ze wszystkimi formalnościami i zapewnił taką obsługę jakiej jeszcze nigdy nie zaznałem w salonie samochodowym (piszę w 100% poważnie).
MINI jeżdżę już od roku i po raz pierwszy mam samochód do którego nieustannie się uśmiecham (z radości, nie z politowania) i który daje mi po prostu frajdę i przyjemność z jazdy nawet na długich trasach.
Dzięki temu, że jest to wersja 5D mieliśmy możliwość zabierania się nim na różne wyjazdy związane z naszym podcastem motoryzacyjnym DoDechy. Byliśmy nim na targach w Genewie, Frankfurcie, Warszawie, Poznaniu. Ba, wracając z Genewy nawet w nim spałem na tylnej kanapie i nie musiałem wystawiać nóg za okno!
Przeglądałem kilka tematów i wiem jakie jest podejście do tego samochodu - stąd kilka słów wyjaśnień. A dla wszystkich zniechęconych wrzucam też zdjęcie z psem (zgadnijcie jak ma na imię) dla odwrócenia uwagi
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper S Clubman R55
- Kontakt:
Re: MINI Cooper F55 5D
Hmmm, jak dość mocny purysta nie "kupuję" do końca koncepcji Mini 5d. No ale takie mamy czasy, a nie inne no i koncern-matka widzi, jak dobre pieniądze można zarobić na tej marce, stąd też rodzina Mini rozrosła się tak bardzo. Poza tym nie jeździłem tym modelem, więc nie będę się szerzej wypowiadał Dodam tylko, że bardzo ładny kolor - Volcanic Orange jest naprawdę super. Gratulacje i bezproblemowej eksploatacji życzę. I fajnie, że masz fun z jazdy tym autem - to przecież najważniejsze
Zapraszam na http://www.carparts.com.pl
- Bzyq
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R50
Bardzo ładne zdjęcia
Najważniejsze by się dobrze sprawował i żeby banan z twarzy właściciela nie znikał
Fajnie, że masz tak pozytywne odczucia i chcesz się tu nimi z nami podzielić - oby więcej takich użytkowników
Najważniejsze by się dobrze sprawował i żeby banan z twarzy właściciela nie znikał
Fajnie, że masz tak pozytywne odczucia i chcesz się tu nimi z nami podzielić - oby więcej takich użytkowników
Bzyku
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper r56
W 2015 był na Motoshow w Szczecinie ? Który z Panów redaktorów nim śmiga ?
- LoneWolfREV
- Kontakt:
Naszego MINI nie było w zeszłym roku na Motoshow (było dosłownie kilka dni do odbioru), ale my jako DoDechy byliśmy i robiliśmy relację A z "redaktorów" (tylko nie Panów ) to śmigam ja - czyli PawełMaslo pisze:W 2015 był na Motoshow w Szczecinie ? Który z Panów redaktorów nim śmiga ?
- LoneWolfREV
- Kontakt:
- Psztymucel
- Wiarus
- Posiadane auto: IMA, Fulvia, 900, Ypsilon
- Kontakt:
Trochę "oszust" jesteś. Zrobiłeś tak zdjęcia, że rzeczywiście wygląda ładnie
Radości z używania
Radości z używania
One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
- LoneWolfREV
- Kontakt:
To pies tak działa może? Co nie zmienia faktu, że to najfajniejszy samochód jaki kiedykolwiek posiadałemPsztymucel pisze:Trochę "oszust" jesteś. Zrobiłeś tak zdjęcia, że rzeczywiście wygląda ładnie
Radości z używania
- BeMoL
- Super użytkownik
- Posiadane auto: MINI Cooper S Cabrio
MOJE GRATULACJE
Cieszę się, że trafiłeś TU na forum z tym autem
Cieszę się, że trafiłeś TU na forum z tym autem