Zakup Mini
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto:
Zakup Mini
Witam wszystkich. Nigdy nie miałem żadnego kontaktu z marką i nie interesowałem się takimi autami. Szukam dla żony małego zgrabnego samochodu i zacząłem przeglądać ogłoszenia mini, w związku z tym mam kilka pytań. Jak wygląda awaryjność silników 1.6 ? Czy to nie jest przez przypadek silnik montowany w citroenach stworzony przez BMW który jest bardzo awaryjny ? Jak jest zabezpieczone nadwozie antykorozyjnie, czy korozja to rzecz normalna na tych autach czy występuje tylko po nieudanych naprawach blacharskich? Na co zwrócić bajwieksza uwagę przy poszukiwaniach auta z lat 2011-2013? Z góry dziękuję za odpowiedzi i za wyrozumiałość bo pewnie już odpowiedzi na te pytania padły w różnych wątkach na tym forum.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: F60 SD, R55 JCW
Re: Zakup Mini
Sam sobie odpowiedziałeś w ostatnim zdaniu. Dlaczego ktoś ma poświęcać swój czas na napisanie czegoś co już było wielokrotnie pisane jeśli Ty nie chcesz poświęcić kilkunastu sekund na skorzystanie z funkcji szukaj.
Odpowiadając w skrócie:
nie kupuj, to bardzo awaryjny samochód
Odpowiadając w skrócie:
nie kupuj, to bardzo awaryjny samochód
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto:
Dziękuję bardzo za odpowiedź, wiedziałem że na życzliwość ludzi zawsze można liczyć. Myślę że forum można w takim układzie zarchiwizować i udostępnić w wersji tylko do odczytu, przecież w 99% wypadków wszystkie pytania już padły po co o co kolwiek pytać? Na forum? no bez jaj.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: F60 SD, R55 JCW
Typowe oburzenie