Fotka 1
Fotka 2
Jeszcze nie przerejestrowany i nie umyty po podróży do nowego domu

Moderator: flapjck1
niech opijanie przyjedzie do krakowarambo_3m pisze:Jak ktoś chętny to zapraszam na huczne opijanie w ten weekend - oczywiście w Gdyni
a może do Wrockaartoholik pisze:niech opijanie przyjedzie do krakowarambo_3m pisze:Jak ktoś chętny to zapraszam na huczne opijanie w ten weekend - oczywiście w Gdyni
ładne są, ale niezbyt praktycznemalutka pisze:Masz bardzo ładne lusterka ;D
Możecie rozwinąć temat? Bo myślałem o takich i może przestanę myśleć w takim razieflapjck1 pisze:niezbyt to MALO powiedziane![]()
no chyba za to sa perspexy
jechałem miniakiem Adama S. ma takie lusterka - napiszę tak - aby cokolwiek zobaczyć trzeba się pochylić do przoduWedymin pisze:Możecie rozwinąć temat? Bo myślałem o takich i może przestanę myśleć w takim razieflapjck1 pisze:niezbyt to MALO powiedziane![]()
no chyba za to sa perspexy![]()
?le widać? Fatalne w ustawianiu? Korodują? Wszystko na raz?
?le widaćWedymin pisze:Możecie rozwinąć temat? Bo myślałem o takich i może przestanę myśleć w takim razieflapjck1 pisze:niezbyt to MALO powiedziane![]()
no chyba za to sa perspexy![]()
?le widać? Fatalne w ustawianiu? Korodują? Wszystko na raz?
nie przesadzaj - coś widać nawet jeśli jest to tylko bok samochodu - oczywiście jak się przez okno wychyliszrambo_3m pisze:?le widać?? Nic nie widać
nie dość że są malutkie to jeszcze bardzo trudno je ustawić bo zakres ustawania jest zbyt wąski. Ale za to ładnie wyglądają