Naklejki do MINI gdzie zdobyć????

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

alexis

Naklejki do MINI gdzie zdobyć????

Post autor: alexis »

Witam od jakiegoś czasu zastanawiam się nad oryginalnymi naklejkami w kratke do MINI. Mam już dwa białe pasy z przodu i lusterka wraz z klamkami w krateczke. Wszystko zostało zrobione w salonie MINI ale nie orientuje się za jaką cene... Teraz chciałabym dokleic naklejki też w krateczke z tyłu MINI konkretnie na czarnych bokach tylnej szyby. Orientujecie się jaki koszt wynosiłby za taką krateczke z tyłu?? Wydaje mi się, że w salonie krzykną mi jakąś makabryczną kwote..... A może moge takie naklejki zdobyć gdzie indziej??? Z góry dzięki za jaką kolwiek pomoc :*
ojciec

Re: Naklejki do MINI gdzie zdobyć????

Post autor: ojciec »

Dużo naklejek i dodatków mają na brytyjskim eBay'u - www.ebay.co.uk
amber

Post autor: amber »

ja rozglądałam się na http://www.stickercentral.co.uk/
maja świetne naklejki - do nowych też :)
Awatar użytkownika
dawid
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: dawid »

alexis pisze: pomoc :*

mmmm :oops:

no to tak, to zapewne jakies custom naklejki musza byc, bo nie spotkalem sie z czyms takim.. najlepiej okreslic co i jak dokladnie (narysowac) podejsc do agencji reklamowej i Ci to zrobia, albo do mnie bo tez jestem w stanie je wyciac :P
macra

Post autor: macra »

w Bawarii za pasy na maskę (sztuk 2) zażyczyli sobie coś ok 300 zł :shock: ja zrobiłem to za 12 zł (tyle kosztował arkusz białego samoprzylepnego, błyszczącego papieru z którego na gilotynie wyciąłem 5 pasów) :mrgreen:

naklejki/numery na boki robiłem w agencji reklamowej (notabene tej która okleja samochody dla Bawarii), koszt też wyszedł nieporównywalny z ASO, bo 20 zł za dwucyfrowy numer na drzwi :grin: przesłałem im tylko fotkę testówki MINI z salonu a oni sami znali wymiary i jeszcze naklejeczki podwieźli we wskazane miejsce (w Wawie) :grin:

jakby ktoś z okolic Warszawy potrzebował to polecam: www.cargraf.pl
p@wel

Post autor: p@wel »

macra pisze:naklejki/numery na boki robiłem w agencji reklamowej (notabene tej która okleja samochody dla Bawarii), koszt też wyszedł nieporównywalny z ASO, bo 20 zł za dwucyfrowy numer na drzwi :grin: przesłałem im tylko fotkę testówki MINI z salonu a oni sami znali wymiary i jeszcze naklejeczki podwieźli we wskazane miejsce (w Wawie) :grin:

jakby ktoś z okolic Warszawy potrzebował to polecam: www.cargraf.pl

W tym tygodniu pytałem ich o cenę naklejek. Za dwucyfrowy numer na każde drzwi chcą teraz 120 zł :evil: Skoczyły im ceny 6-krotnie :mad:
Radek

Post autor: Radek »

prawda, paski też ponad 100 wychodzą.
macra

Post autor: macra »

to lekko przegięli z tymi cenami :sad:

Radek pisze:prawda, paski też ponad 100 wychodzą.

pasy najłatwiej zrobić samemu.. ja kupiłem biała błyszczącą folię samoprzylepną (JAC) coś o wymiarach ok. 100x80 za 12 - 15 zł po czym na gilotynie wyciąłem z niej pasy :wink:

był to jakiś sklep z literkami samoprzylepnymi itp. gadżetami na ursynowie, o ile dobrze pamiętam w pasażu ursynowskim..
matthew90

Post autor: matthew90 »

Radek pisze:prawda, paski też ponad 100 wychodzą.

a gdzie dostaleś? :) kurde . ja tutaj w Poznaniu niestety nic ciekawego nie mogę znalesc .. ;/
Jasiu
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

Post autor: Jasiu »

Zapytam ile u mnie w firmie kosztuje taka przyjemność, może będę mógł pomóc.
Podajcie tylko jakieś orientacyjne wymiary tych naklejek.
Awatar użytkownika
gisioo
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: gisioo »

Znalazlem cos takiego :!:
Co o tym sadzicie :?:
Załączniki
mini pajak 1.jpg
mini pajak 1.jpg (205.89 KiB) Przejrzano 1892 razy
mini pajak.jpg
mini pajak.jpg (219.42 KiB) Przejrzano 1892 razy
ress
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: ress »

gisioo pisze:Znalazlem cos takiego :!:
Co o tym sadzicie :?:

JA CHCĘ TE FELGI :D
ravestation

Post autor: ravestation »

naklejki mi się nie podobają...
ojciec

Post autor: ojciec »

Hehe, rzecz gustu. Mi się nawet podoba. Po Białymstoku jeździ nowa czarna eSka właśnie na czarnych felgach. Fajnie wygląda, muszę przyznać :) Przy okazji pozdrawiam jego właściciela bo parokrotnie siebie pozdrawialiśmy na ulicy. Niestety większość Pań jeżdżących Miniakami ma chyba skurcz karku bo kompletnie nie widzą innych miniaków nie mówiąc o próbie pozdrowienia. Zawsze pozdrowi facet i jedna na 5 kobiet. Ech baby... :razz:
p@wel

Post autor: p@wel »

ojciec pisze: Niestety większość Pań jeżdżących Miniakami ma chyba skurcz karku bo kompletnie nie widzą innych miniaków nie mówiąc o próbie pozdrowienia. Zawsze pozdrowi facet i jedna na 5 kobiet. Ech baby... :razz:

hehe w warszawie dość podobnie :mrgreen:
ODPOWIEDZ