- group 6 - szerokość 3,75"
- group 2 wide - szerokość 3,5"
które będa lepsze do felg 6"x12" - dzieki za info
dzieki za info
P.S.
dodam, że pierwsze to szersza kopia drugich

wygląd identyczny
Moderator: flapjck1
a ktoś tak kupował ??LUPER pisze:a jednak są nadkola na 3"
https://www.absmotorsport.net/mini-grou ... 4abc5c19d9
no problemo ze sklepemLUPER pisze:Ja tam zakupów nie robiłem, znalazłem ten sklep przez przypadek jak wpisałem w google group2 wide i włączyłem opcje grafika.
Zaleta nadkoli group2 i im podobnych jest fakt że są jednopłaszczyznowe i łatwo je można dopasować do podciętych błotników w porównaniu do wood&picket czy oryginalnych plastikowych nadkoli.
i w obu przypadkach opis ten samThese ‘Group’ style wheel arches are replicas of the works style of arch fitted to race and rally Mini's in the sixties and give your car that great retro look. Group 2 arches are also available for 6J wheels with an extra lip on the outer edge of these arches means a chrome finisher can be fitted GZF105 for deluxe or GZF107 for flat. Group 5 arches are suitable for cars with up to 7J wheels. Made from glassfibre with a black gel coat finish and require drilling to fit.
a nie różnią sie tylko "lipem"-krawędzią do montażu ozdobnej, chromowanej "lamówki"?icemac pisze:no problemo ze sklepemLUPER pisze:Ja tam zakupów nie robiłem, znalazłem ten sklep przez przypadek jak wpisałem w google group2 wide i włączyłem opcje grafika.
Zaleta nadkoli group2 i im podobnych jest fakt że są jednopłaszczyznowe i łatwo je można dopasować do podciętych błotników w porównaniu do wood&picket czy oryginalnych plastikowych nadkoli.- dowiedziałem się, że przesyłka kosztuje 50funtów plus VAT
zabiło mnie to
a miał ktoś kiedyś doczynienie ze sklepem Moss Europe ?? jak z jakoscią rzeczy tam kupownaych ??
bo maja dwa zestawy:
- pierwszy: Group 2 Fibreglass Wheel Arch Extension Kit
- drugi: Group 2 wheel arch set with lip 6J wheel
i w obu przypadkach opis ten samThese ‘Group’ style wheel arches are replicas of the works style of arch fitted to race and rally Mini's in the sixties and give your car that great retro look. Group 2 arches are also available for 6J wheels with an extra lip on the outer edge of these arches means a chrome finisher can be fitted GZF105 for deluxe or GZF107 for flat. Group 5 arches are suitable for cars with up to 7J wheels. Made from glassfibre with a black gel coat finish and require drilling to fit.![]()
czekam na maila od nich, może się doczekam ...
późno to może nie, ale na temat to tez nie byłoAndrews_poz pisze:wiem ze moze pozno, ale nie kupujta nadkoli stylizowanych na sportspacki z absmotorsport!
Nie denerwuj się icemac, bo to co napiszę pewno Cię wnerwiicemac pisze:..."śmiesznie" wygląda z przodu nadkola kawałek karoserii widać - odkręcić i nadginać (gościu który mi to robił powiedział, że nie chciał połamać)