Na gorąco, mała porcja zdjęć z mini zlotu. Było 10 klasyków i jeden nowy. Odbyła się mała rundka wokół błoń krakowskich i wspólny wyjazd do Kryspinowa na piwo i grill było miło i sympatycznie oby więcej takich zlotów. Serdeczne podziękowania dla pomysłodawczyni Marzeny
dzięki dzięki za podziękowanki ale pragne dodać ,że podziękowanki należą się również Luperkowi!!!!!który był również inicjatorem...... składam je więc jemu ...ale troszke zostawiam sobie;)....myśle ,że pomysł na więcej tego typu spotkań jest do zrealizowania, dzięki wszystkim za przybycie myśle,że było fajnie.....buziaki i pozdrówka
Witam,
Byłem mile zaskoczony że pomimo dość późnego info o spotkaniu i tak przyjechało aż 11 mini.
Myślę że sposób w jaki dokonaliśmy przejazdu wokół błoń podobał się wszystkim, bo mi bardzo:)
Podziękowania dla tych którzy byli w Hiszpanii za podzielenie się wrażeniami z IMM 2005, no i wyśmienitymi krówkami promującymi IMM 2006 Cieniawa.
P.S. Przypominam że miniaki z Krakowa zbierają się w najbliższą sobotę o 10:30 pod Mc Donald przy makro na ul. Opolskiej i wspólnie jedziemy do Katowic