Photo z mini zlotu 18-06-2005 w Krakowie

Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.

Moderator: flapjck1

tess

Photo z mini zlotu 18-06-2005 w Krakowie

Post autor: tess »

Na gorąco, mała porcja zdjęć z mini zlotu. Było 10 klasyków i jeden nowy. Odbyła się mała rundka wokół błoń krakowskich i wspólny wyjazd do Kryspinowa na piwo i grill :-) było miło i sympatycznie oby więcej takich zlotów. Serdeczne podziękowania dla pomysłodawczyni Marzeny :-)

[ Dodano: Sob 18 Cze, 2005 ]
:-)
Załączniki
2m.JPG
2m.JPG (116.5 KiB) Przejrzano 933 razy
1m.JPG
1m.JPG (109.47 KiB) Przejrzano 933 razy
marzena

Re: Photo z mini zlotu 18-06-2005 w Krakowie

Post autor: marzena »

:P dzięki dzięki za podziękowanki :P :P ale pragne dodać ,że podziękowanki należą się również Luperkowi!!!!!który był również inicjatorem...... :P składam je więc jemu ...ale troszke zostawiam sobie;)....myśle ,że pomysł na więcej tego typu spotkań jest do zrealizowania, dzięki wszystkim za przybycie myśle,że było fajnie.....buziaki i pozdrówka :P :P
Awatar użytkownika
LUPER
Zarząd
Zarząd
Posiadane auto: mini i MINI

Re: Photo z mini zlotu 18-06-2005 w Krakowie

Post autor: LUPER »

Witam,
Byłem mile zaskoczony że pomimo dość późnego info o spotkaniu i tak przyjechało aż 11 mini.

Myślę że sposób w jaki dokonaliśmy przejazdu wokół błoń podobał się wszystkim, bo mi bardzo:)

Podziękowania dla tych którzy byli w Hiszpanii za podzielenie się wrażeniami z IMM 2005, no i wyśmienitymi krówkami promującymi IMM 2006 Cieniawa.

P.S. Przypominam że miniaki z Krakowa zbierają się w najbliższą sobotę o 10:30 pod Mc Donald przy makro na ul. Opolskiej i wspólnie jedziemy do Katowic
Awatar użytkownika
Beny
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi

wyjazd do katowic

Post autor: Beny »

a dokładnie przy ul. Jasnogórskiej ;))))
ODPOWIEDZ