irakleo pisze: przy przebiegach do 100tys. kilometrów mogą byc w stanie niewymagającym gruntownego remontu....
z naciskiem na moga niestety i o ile przebieg jest wiarygodny
dla mini 100 tys km to raczej sporo
Moderator: flapjck1
irakleo pisze: przy przebiegach do 100tys. kilometrów mogą byc w stanie niewymagającym gruntownego remontu....
Aran pisze:Sprzedam Rover MINI 1.3 AUTOMAT
Rok produkcji 1994
Bordo metalik , bez wypadkowy , pełna dokumentacja
Stan bdb, wymianie klocków i tarczy hamulcowych oraz pompy wodnej
Komplet opon letnich na alu felgach, zimowe na stalówkach.
cena: 14 000 zł (do negocjacji)
Kontakt:
tel. 602 206 202
e-mail: mpodgorski@era.pl
Drogo, ale może warto.. nie wiem też czy nadal aktualne (ogłoszenie ze strony klubu)
W.
Orzemek pisze:Jeśli potrzebowałbyś jeszcze jakiś porad na temat Mini to mamy w Trójmieście całkiem fajnych ludzi, więc... Powodzenia przy zakupie jakiego bądź egzemplarza
Sadam pisze:W temacie felg, które pewnie u mnie w sklepie znalazłeś mogę powiedzieć kilka rzeczy:
-ceny są jakie są (będą nieco niższe bo funt tanieje, a dawno nie miałem okazji nic ściągnąć, żeby skorygować)
-jak chcesz szerokie to nie 13 tylko 12, przeszukaj forum, już kilkanaście razy był wałkowany temat dlaczego
-dopasowanie z innego auta proste niestety nie jest, pierścienie czy dystanse pewnie można dorobić, ale wciąż mocowanie oryginalne jest pewniejsze...
-można kupić używane i to czasem w bardzo dobrym stanie (ale raczej nie w Polsce), w razie czego służę pomocą w tym temacie
irakleo pisze:Gdy oglądam Miniaki na allegro to coraz bardziej podobaja mi się modele ze standardowymi plastikowymi nadkolami i ogumieniem, jakies chyba zgrabniejsze są i nie przypominaja wiejskiego tyningu...
Sadam pisze:irakleo pisze:Gdy oglądam Miniaki na allegro to coraz bardziej podobaja mi się modele ze standardowymi plastikowymi nadkolami i ogumieniem, jakies chyba zgrabniejsze są i nie przypominaja wiejskiego tyningu...
mam się obrazić? mój miniak:
http://mini.org.pl/galerie/2007/03_Wroc ... ndow.php?8
ale, wiadomo, każdy ma swoje gusta
irakleo pisze:Reasumując po zakupie auta bedę zainteresowany 12-stkami na szerokich oponach.
Gdy oglądam Miniaki na allegro to coraz bardziej podobaja mi się modele ze standardowymi plastikowymi nadkolami i ogumieniem,
Anna pisze:oj Sadam, ale śliczny ten twój miniś....