Szczecińskie spoty czas zacząć :)
Moderator: flapjck1
Szczecińskie spoty czas zacząć :)
Widze, że wszyscy się umawiają, a Szczecin siedzi cichutko! Czemu? Może by tak zrobić malutki zlot? Co prawda Mini w Szczecinie za wiele nie jest, ale zawsze milo będzie się zareklamować i powiększyć grono minimaniaków! 

- Miniac
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: Szczecińskie spoty czas zacząć :)
Są jeszcze wolne miejsca na liście ?
Nie widziałem na forum nikogo ze Szczecina Ciężko będzie zebrać ludzi do KUPY
P.S. Dzisiaj widziałem przed biedronką w Przecławiu ładnego coopera w kolorze kości słoniowej (pepper white) z czarnym dachem i pasami etc. Był na blachach ZPL .. a jakże

Nie widziałem na forum nikogo ze Szczecina Ciężko będzie zebrać ludzi do KUPY

P.S. Dzisiaj widziałem przed biedronką w Przecławiu ładnego coopera w kolorze kości słoniowej (pepper white) z czarnym dachem i pasami etc. Był na blachach ZPL .. a jakże

...Jeśli nie podoba ci się mój styl jazdy to zejdź z chodnika... 

Widze, ze same miniacze na ZPLkach
Na forum jest jeszcze jeden uzytkownik ze Szczecina, ale cos chyba niesmialy, bo na PW powiedzial, ze na MINIzlocik chetnie przyjedzie
Ze Szczecina jeszcze ok 5 osob pozostalych zarejestrowanych, ale nie udzielajacych sie.
Moze bedzie wiecej, a jak nie, to chyba zaczne drukowac kartki ze strona forum i bede wrzucac za wycieraczki

Na forum jest jeszcze jeden uzytkownik ze Szczecina, ale cos chyba niesmialy, bo na PW powiedzial, ze na MINIzlocik chetnie przyjedzie

Ze Szczecina jeszcze ok 5 osob pozostalych zarejestrowanych, ale nie udzielajacych sie.
Moze bedzie wiecej, a jak nie, to chyba zaczne drukowac kartki ze strona forum i bede wrzucac za wycieraczki

- Miniac
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Teraz jak już wracałem ze zlotu Mini United w UK zahaczając o Londyn znalazłem coś takiego za szybąKajula pisze:Moze bedzie wiecej, a jak nie, to chyba zaczne drukowac kartki ze strona forum i bede wrzucac za wycieraczki

Fajna sprawa, ale troche kasy trzeba na to poswiecic no i czasuMiniac pisze:Teraz jak już wracałem ze zlotu Mini United w UK zahaczając o Londyn znalazłem coś takiego za szybąKajula pisze:Moze bedzie wiecej, a jak nie, to chyba zaczne drukowac kartki ze strona forum i bede wrzucac za wycieraczkiChcieli mnie zwerbować do jakiegoś lokalnego miniakowego klubu który organizuje sobie wypady po europie. Ech zazdrość bierze

Chyba podrukuje kilka takich ulotek z nazwa i www forum, i bede naprawde wrzucac. Przeciez nie moze tak byc, ze tyle mini jezdzi po ZS a na forum tylko 2, czy 3

- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
Ja za rok się piszę ... 

- Miniac
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Pierwszy Szczeciński "spot" miniakowy chyba można uznać za odbyty 
Ilość samochodów : sztuk jeden.
Ilość spotowiczów: sztuki dwie.

Ilość samochodów : sztuk jeden.
Ilość spotowiczów: sztuki dwie.

Witam,
od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem Mini ze Szczecina, zapoznaje sie z forum i milo, ze jest tez ktos w poblizu
Miniac Ciebie chyba kojarze w PZtek 
od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem Mini ze Szczecina, zapoznaje sie z forum i milo, ze jest tez ktos w poblizu