tzw IMM cala prawda

Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.

Moderator: flapjck1

kocioł
Zarząd
Zarząd
Posiadane auto:

Re: Klubowe cymbaly

Post autor: kocioł »

Wildstein pisze:SPORO JEST TU CYMBALOW np. : megacymbal Beny megacymbal rogal i inne mniejsze cymbaly, sporo tez lizusow np.dziesio sadam sokol czestermo, zbych, saint, hokus-pokus, harcerka z rec, tess, lk
i inni ktorych zapomnialem

O numer z Japonii tu mają ...Se spisze...

HEJOOO!!! DEBILERAUS MAREK
Awatar użytkownika
dziesio
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

esz...

Post autor: dziesio »

ooo do cymbalow sie nie zaliczylem :(

co jak co, bardzo ciekawy sposob poinformowania innych o tym ze "nie podobalo mi sie"...
kocioł
Zarząd
Zarząd
Posiadane auto:

Re: tzw IMM cala prawda

Post autor: kocioł »

Miej trochę megaodwagi i się ujawnij megacymbale bo naszą tożsamość znasz,a my nie wiemy z jakim megakretynem gadamy.Anonimowo to ja się mogę wysrać na twoją wycieraczkę a potem podnieść larum , że śmierdzi na klatce.Może rzeczywiście jesteś człowiekiem stworzonym do krytyki bo nic innego mi w życiu nie wychodi?

HEJOO!! DEBILERAUS MAREK
IVO

Prowokacja

Post autor: IVO »

Ponieważ zostałem przytoczony, to pozwolę sobie na kilka słów.
1. Nie rzucajcie mięsem, to może ubarwia wypowiedzi, ale niczego nie wnosi, a ktoś może się poczuć urażony.
2. Istotny argument autora tematu, to taki, że może nie był to drogi zlot mini w porównaniu z poprzednimi, ale ten odbywał się tutaj i koszty winny być dostosowane do naszej rzeczywistości.
3. Ja akurat nie zgadzam się z potępieniem jadła, mnie smakowało, ale de gustibus...
4. Jeszcze raz podkreślam, że moim (a także innych) zdaniem, wszelkie planowane impezy, konkursy powinny się odbywać w przedostatni dzień imprezy. A ta miała trwać w dniach 2-4.06, a nie kończyć się w poniedziałek, jak niektórzy piszą.
Proponuję przy okazji sprawozdania (mijają już 3 tyg. :!:, a miało być w tydzień po) podać rzeczywistą ilość uczestników, jaka była na zamknięciu, to zrozumiecie o co chodzi. Taka sytuacja zawsze może być podłożem podejrzeń, że w grę wchodzą układziki, a nie rzeczywista rywalizacja. Aby nie być gołosłownym, proponuję się przypatrzyć losom konkursu Alpine. :shock:
5. I jeszcze jedno. Nie wydaje mi się, aby wspomnienie striptisu jako atrakcji wieczoru na zeszłorocznym zlocie mazdy an Słowacji zasługiwało na wyśmianie. Ja nie napisałem, że tego było brak! To był tylko przykład, zapewniam, że nie dla "przedszkolaków" i chłopczyków. Tam panie równie dobrze się bawiły! :oops:
To tyle moich porannych wynurzeń.
Awatar użytkownika
Beny
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi

Post autor: Beny »

IVO,
konkurs ALPINE został rozegrany bez jakiegokolwiek udziału Mini Klubu Polska i nie mielismy z nim nic wspólnego, po prostu ktoś miał radio i zdecydował w jakiej formie będzie konkurs.
Konkurs, w którym nagrodą było radio ALPINE odbył się na boku a nagroda nie została wręczona w trakcie rozdania pucharów IMM i nagród rzeczowych od organizaotrów tylko ....
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
IVO

Post autor: IVO »

No i wszystko jasne, dzięki.
Motox

Post autor: Motox »

O kurcze stary grubo pojechałeś. Mi co prawda organizacja się nie podobała i to napisałem wcześniej. Ale żeby tak przeklinać. Chłopaku to tylko zlot, świat się nie zawalił. Brak doświadczenia w organizacji tak dużego zlotu jakim jest IMM pokazał, że musimy się jeszcze sporo nauczyć. Ja nie przyjechałem tam dla konkursów, przyjechałem tam tylko po to aby zobaczyć inne autka i poznać ludzi. Ale konkursy powinny odbyć się żeczywiście w sobotę. Tyle mam do powiedzenia. Proponuję nie kasować tego wątku, niech sobie będzie :? tylko niech dzieci tego nie czytaja bo się nauczą przeklinać :wink:
Motox

Post autor: Motox »

Co do konkursu Alpine, to prawda rozdaliśmy nagrody na boku. Przy wjeżdzie rozmawiałem z organizatorami IMM, że mamy nagrody ale nie wiemy za co je rozdać i potrzebujemy pomocy w organizacjij. Moje prośby nie zostały spełnione i brak odzewu ze strony organizatorów zmusił nas do rozdania nagród najbardziej potrzebujacym. Prosze się nie gniewać ponieważ nie była to tylko moja decyzja.
olomanolo

BEZ PRZESADY

Post autor: olomanolo »

witam,

tak siedze i czytam posty i wypowiedzi na temat tegorocznego IMM...
nie miałem możliwośći uczestnictwa i nie moge z tego względu oceniać jak było ALE...
jak widze spory min. O PIWO CZY KIE?BASKI to S?ÓW MI BRAK ...
opnaujcie się bo to naprawdę żłośnie wygląda... i WSTYD TROCHE...

DO PANA WILDSTEINA PROPAGUJ?CEGO OTWART? KRYTYK? - KULTURY I OG?ADY TROCH? :!: - PRZYDAJE SI? W ?YCIU - GWARANTUJ? ...

pozdrawiam wszystkich i jeśli kogoś uraziłem to serdecznie przepraszam

olo
Awatar użytkownika
Wojtello
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Wojtello »

Ja sie podpisuje pod Olem,
Wezcie sie wszyscy zastanowcie.
Awatar użytkownika
Beny
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi

Post autor: Beny »

felieton został napisany jeszcze przed ostatnimi "wydarzeniami" na forum
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Wildstein1

To ja chyba poznajecie

Post autor: Wildstein1 »

Sory ale nie chce mi sie czekac 30 dni
OloManolo
ak widze spory min. O PIWO CZY KIE?BASKI to S?ÓW MI BRAK ...
- nie chodzi o te kielbaski czy piwo na ktore podejrzewam kazdego stac zeby sobie kupic jesli bylo go stac na przyjazd na zlot ale o fakt ktory moze budzic dziwne podejrzenia

Zaczyna mi sie podobac coraz bardziej - wyplynel kolejna aferka - chodzi o konkurs Alpine o ktorym nawet nie wiedzialem :D pewnie jak zreszta wiekszosc zlotowiczow, czekzamy na dalszy rozwoj wypadkow

Motox
tylko niech dzieci tego nie czytaja bo się nauczą przeklinać
dzieci to niech lepiej nie jezdza na zloty bo sie naucza przekretow robic
do rozdania nagród najbardziej potrzebujacym
hehe fajnie to brzmi, jak bym mial jakies nagrody od firmy na rozdanie to zgadnijcie kogo bym uznal za najbardziej potrzebujacego ;) np Bagsik i Grobelny tez rozdali najbardziej potrzebujacym Bagsik dal Grobelnemu a Grobelny Bagsikowi

O kurcze stary grubo pojechałeś
no grubo pojechalem bo mnie boli,

Ulver
regół ... sproboj ...
poczytaj sobie slownik ortograficzny bo dzieci to czytajo ;)

Kociol
O numer z Japonii tu mają ...Se spisze...
O numer do Japoni maja ... Se wezme spisze

Czestermo
Czego się tak boicie ze was ktoś pobije?
jakos nie rozumiem, moze mi ktos wytlumaczyc ?
Jakbyś zapomniał paru Nicków to wystarczy przekopiować z pola użytkownicy
tam są wszyscy
jakbys uwazal ze wszyscy sa megacymbalami lub lizusami to sam se tak napisz, ja tak nie uwazam

buziaczki dla wszystkich
Wildstein1

Jeeeeeeeeeeeeeest znalazla sie

Post autor: Wildstein1 »

Okazalo sie ze moja wypowiedz zostala przeniesiona a nie skasowana :)
Mozna sobie teraz ja poczytac w ' Przygotowania do IMM;
pzdr
kowal

Dziurawe kolo

Post autor: kowal »

Zgadza sie tym osobnikiem ktory szukal pompki do kol na zlocie ( w tym miejscu jeszcze raz wielkie dzieki dla chlopakow za ratunek ) bylem ja. Lecz mimo grozb pojawiajacych sie na forum - ze trzeba bedzie powietrze z kol co niektorym pospuszczac, dla niewtajemniczonych dodam ze chodzilo wlasnie o mnie, nie zinterpretowalem braku powietrza w kolach juz po pierwszej nocy w kategoriach czyjejs zlosliwosci.
I nadal jestem pewien na 100% ze nie bylo to dzialanie osob trzecich a jedynie nieszczesliwy wypadek - co zreszta potwierdzone zostalo podczas wizyty u wulkanizatora.
Hehe jak to sie mowi nieszczesliwy zbieg okolicznosci i wlasnie dlatego trzeba uwazac co sie pisze bo jesli na moim miejscu bylby ktos inny i zle zinterpretowal wydarzenia mogloby dojsc do rekoczynow albo pompki szukaloby duzo wiecej osob
Awatar użytkownika
rogal
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: 6 x MINI
Kontakt:

Post autor: rogal »

O...! Droga na Ostrołękę :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 24 cze 2006, 20:47 przez rogal, łącznie zmieniany 2 razy.
pozdrawiam
Rogal

tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
ODPOWIEDZ